2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دفه یه کاربرای اینجا میگفت همسرش یه جای دستشو برید و اون خون رو بجاش نشون داد چون خیلی میترسیده

البته این برا پیچوندن رسم دستماله

برا ازدواج دیگه باید عادت کرد

رَبِّ اِنِّی لِما اَنزَلتَ اِلَیَّ مِن خَیرِِ فَقیر                                        پروردگارا من به هرخیری که سویم بفرستی سخت نیازمندم;)
نه مگه لازمه؟ چیزی راجبش نمیدونم میشه یکم راهنمایی کنی عزیزم

برین دکتر زنان بگو برگه سلامت میخوام معاینه میکنه یه برگه میده نشون میده شما دختر هستین و دیگه بگو نمیخواد شب بمونین

سلامتی و خوشبختی دخترم
یه دفه یه کاربرای اینجا میگفت همسرش یه جای دستشو برید و اون خون رو بجاش نشون داد چون خیلی میترسیده ...

من با همسرم صحبت کردم گفت که اون شب قطعا اینکارو نمیکنیم تا من امادگی پیدا کنم گفت خون از یجایی میریزه

ولی من میترسم بخواد جاییشو ببره

میترسم همیشه این ترسه با من بمونه

نه گلم نترس اینجا هم نمیشه بیشتر توضیح داد خواستی درخواست بده اوجا هرچی خواستی بپرس بلد باشم راهنمایی میکنم

سلامتی و خوشبختی دخترم
من با همسرم صحبت کردم گفت که اون شب قطعا اینکارو نمیکنیم تا من امادگی پیدا کنم گفت خون از یجایی میری ...

انشاءالله ختم به خیر و شادی شه نگران نباش😘💚

رَبِّ اِنِّی لِما اَنزَلتَ اِلَیَّ مِن خَیرِِ فَقیر                                        پروردگارا من به هرخیری که سویم بفرستی سخت نیازمندم;)