2777
2789
عنوان

بعدم میگین قانون به نفع مردهاست

219 بازدید | 12 پست

الان در فرزندان طلاق 

تا هفت سالگی که با مادره هیچ

بعدش دختر وقتی رسید به ۹ سال انتخاب میکنه

پسر وقتی رسید به ۱۵ سال 

یعنی فرضا که پدره مدرکی نباشه بر رد صلاحیتش ولی پدر خوبی نباشه پسر بیچاره مجبوره ۸ سال تحمل کنه اما دختر فقط دو سال 

خب خیلی جاها هم در حق پسر ها و مرد ها ظلم شده

بیچاره دختری که تو سن کودکی باااید انتخاب کنه که با کدوم پاره ی تنش زندگی کنه. این چیزا کودک آزاریه نه انتخاب

تو سن کودکی بهت بگن بزرگ شدی و باید تصمیم مهم و سرنوشت ساز بگیری واقعا باعث تاسفه

بیچاره دختری که تو سن کودکی باااید انتخاب کنه که با کدوم پاره ی تنش زندگی کنه. این چیزا کودک آزاریه ...

خب اگر بگن حضانت با پدر که بدتون میاد 

اگرم بگن کودکی انتخاب کنه که میگین کودک ازاری 

پس چی میخواین؟ اینکه قانون بگه:

مردا هیچ گوهی نیستن و زنا سرورن 

غیر اینه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اگر بگن حضانت با پدر که بدتون میاد  اگرم بگن کودکی انتخاب کنه که میگین کودک ازاری  پس ...

نه چه ربطی داره باید کارشناس های حرفه ای و روانشناس داشته باشن دقیق شرایط رو بسنجن گاهی بهتره پیش مادر باشه و گاهی بهتره پیش پدر باشه. بعضی وقتا اتفاقا صلاح نیست بچه پیش مادرش باشه. ولی تو شرایط مختلف بسیار متفاوته و قطعا تشخیصش با یه دختر بچه ی ۹ ساله نیست. طفلک اون بچه اگر انتخاب کنه و پدر یا مادر نخوان ازش مراقبت کنن چی؟ بچه چیو تشخیص میده واقعا؟ بله باید نظرش رو بپرسن ولی انتخاب نهایی رو حساب تشخیص یه بچه واقعا مصداق کودک آزاریه. اینکه یه دختربچه تو سن ۹ سالگی به عنوان یه آدم بالغ در نظر گرفته میشه کودک آزاریه

نه چه ربطی داره باید کارشناس های حرفه ای و روانشناس داشته باشن دقیق شرایط رو بسنجن گاهی بهتره پیش ما ...

خب گیریم دختری که رسیده به سن بلوغ و تکلیف پیش پدر راحت نبود 

این چه حرفیه

میخواین بهونه بنی اسرائیلی بگیرید میگید کودک ازاری

خب گیریم دختری که رسیده به سن بلوغ و تکلیف پیش پدر راحت نبود  این چه حرفیه میخواین بهونه بنی ...

شما نظرتو گفتی منم نظرمو گفتم اگر مخالفی کافیه بگی مخالفم نیاز نیست به نظر محترم کسی بگی بهونه ی بنی اسرائیلی!

عقل پسرا دیرتر کامل میشه به این دلیله 

عقل نه خواهرم

عقل به منزله تشخیص خوب و بد شرعی 

نه عقل زندگی 

اگر عقل دختر کاملتر بود خدا مرد رو به اطاعت از زنش وا می داشت!!!

😂😂😂مشخصه خودت مردی که انقدر فشاری میشی  نگفتم عقل دختر کامل تره گفتم زودتر کامل میشه

بله مشخصه منطق شما

که هر کس کوچکترین دفاعی از مرد کرد مرده🤣🤣🤣🤣