2777
2789
عنوان

بچه ها فالگیرم اینو گفت ممکنه

187 بازدید | 13 پست

این ممکنه یک سال کوچیک باشه یا همسن 

رنج های سنی خودتون شاید دو سه سال ازت بزرگتر  یا همچنین فرمی باشه  رنج های سنی اتون زیاد فاصله داخلش نیست

همین؟

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با يكى تو رابطه بودم أزم يكسال كوچكتر بودم رفتم فالگير بهم گفت ازت كوچيكتره

خب نگیا حرفت درست عشق منم یک سال کوچیک ولی مشخصات ازدواجم که گفت اندام اخلاق اینا گفت قلبت میشکنه یک دروه شک تردید داری ۷۰ درصد اونه الان میگه  اینو نمیدونم این ممکنه یک سال کوچیک باشه 

رنج های سنی خودتون شاید دو سه سال ازت بزرگتر  یا همچنین فرمی باشه  رنج های سنی اتون زیاد فاصله داخلش نیست 

خودشه یان

دوستم رفت پیش یه خانمی گفت می‌خواهم ازهمسرم جدا بشم گفت فعلا دست نگه دار اتفاقی میوفته که نیاز به جدایی نیست سه ،چهار بار براش گرفت گفت همسرت و ازدست میدی ولی نه باطلاق.همسرش فوت شد

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
دوستم رفت پیش یه خانمی گفت می‌خواهم ازهمسرم جدا بشم گفت فعلا دست نگه دار اتفاقی میوفته که نیاز به جد ...

الههی  بمیرم ولی نمیدونم منظورش حرفش ممکنه یکسال کوچیک باشه چون مشخصات که داد مال عشقم بود ولی عشقم یکسال ازم کوچیک موندم

دوستم رفت پیش یه خانمی گفت می‌خواهم ازهمسرم جدا بشم گفت فعلا دست نگه دار اتفاقی میوفته که نیاز به جد ...

خب نگیا حرفت درست عشق منم یک سال کوچیک ولی مشخصات ازدواجم که گفت اندام اخلاق اینا گفت قلبت میشکنه یک دروه شک تردید داری ۷۰ درصد اونه الان میگه اینو نمیدونم این ممکنه یک سال کوچیک باشه 

رنج های سنی خودتون شاید دو سه سال ازت بزرگتر یا همچنین فرمی باشه رنج های سنی اتون زیاد فاصله داخلش نیست 

خودشه یان