2777
2789
عنوان

حموم عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 22383 بازدید | 332 پست

حموم رفتن ما تو ماه رمصون خیلی فرق داشت روزها حموم بسته بود وشبا از افطار تا سحر باز بود اونم فقط قسمت مردها که دیگه حموم عمومی نبود وفقط دورها دور نمره بود منکه ازاول تا اخر خواب بودم نمیدونستم کی منو شستن کی بردن فقط یه کابوسی تو ذهنمه که اب داغو میریختن روسرم وقتی که خواب بودم مادرم زنداییم مادربزرگم 

وقتی میرسیدم خونه میپریدم بعل پدر بزرگم اونم از پیشونیم بوسم نیکرد وموهامو نوازش میکرد ومیگ۴ت دخترم چقدر زیبا شدی موهات عین سنگ ( اسم یه سنگی رو میگفت )

سیاه وبراقه ما ۴تا خواهر بودیم البته اون زمون سه تا بود بعدا یکیش هم دنیا اومد پدربزرگم عاشق مابود وبه زبان خودمون میگفت الله بو بالا لاردان توک باجالاردان

از سوراخ کردن گوش هم‌خاطره ای. داری. تو خونه  یا نه البته اگه دوست داری. بنویس ماشاالله نوشتن ه ...

زحمت سوراخ کردن گوش بچه هایفامیل همش برعهده مادربزرگ پدریم بود چه تو روستا جه تو شهر

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حموم رفتن ما تو ماه رمصون خیلی فرق داشت روزها حموم بسته بود وشبا از افطار تا سحر باز بود اونم فقط قس ...

آخی چه بامزه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

ماها خاطراتمون مثله یه قصه شیرینه  به بچه های خودم میگم شماها چی دارید برای بچه های خودتون تعریف کنید چه خاطراتی دارید از کوچه ها وبازیهای دسته جمعی چی یاد گرفتید از برخوردهای اجتماعی جز گوشی وقصه های مشترک مجازی 

ماها خاطراتمون مثله یه قصه شیرینه  به بچه های خودم میگم شماها چی دارید برای بچه های خودتون تعری ...

البته خوب هر. زمان برای زمانه خودش. خوبه  و نباید. از بچه. های. امروزی. انتظاار. داشت. مثل. زمانه ما. رفتار. کنند. همین طور. که. ما دهه. ۶۰خوب تو دهه‌های قبلی. تر. از خودمون زندگی. نکردیم. و هیچ. وقت. مثل. اون. ها. فکر. نکردیم. مثلا. دوره. قاجار. یا. قبل. اون 

من بیشتر خاطرات بچگیم با مادر بزرگم سپری شده حتی خاطرات دوران مدرسه ابتداییم که سال ۶۷ وزمان اخرهای جنگ بود وما سه شیفته میرفتیم مدرسه مادربزرگم ازاول تا اخر تو خیاط مدرسه میموند حتی اگر برف وبارون روسرش میابرید منو ترک نمیکرد من ازپنجره کلاس دیدم که بارون به شدت می بارید بلند شدم وگفتم خانم اجازه میدی کاپشنمو ببرم بدم با آبا بیرون بارون میاد خانم اول به کل کلاس گفت تشویقم کردن بعد خودش رفت آبا رو اورد تو سالن گفت ازاین به بعد بیا تو سالن بشین وبهش گفت تا حالا مادربزرگ ونوه به این مهربونی وصمیمی ندیدم ازاون روز به بعد آبا با اجازه مدیر وناظم استثنان تو سالن مینشست کل مدرسه بود ومنو مادربزرگم 

خانمی که میز فلزی جلوش بود شامپو های کوچیک مربع زرد یا سبز و سنگ پا و لیف و صابون گلنار سبز جلوش بود کلید میداد که لباس داخلش بزاریم بدو ورود حوضچه آب سرد که پا میزاشتی یخ میکردی بعد حموم بزرگ که پر صدا. همهمه خانم ها بود حموم بزرگ پر بخار بعضی خانم ها زیرشون دم پایی هاشون میزاشتن و میشستن زمین خودشون میشستن . سنگ پا کشیدن مامانم از مو شستن چندین چند باره که دست می‌کشید موهام صدا بده صدا تمیزی . بعد با شانه پلاستیکی محکم موهای خیس گره خورده شانه میزد چقدر هم درد داشت بعد کیسه کشیدن ها شروع می‌شد پوست تن آدم کنده میشد و لیف زدن خاطرات خیلی خوب و قشنگیه ممنون اسی که یاد آوری کردی 

من بیشتر خاطرات بچگیم با مادر بزرگم سپری شده حتی خاطرات دوران مدرسه ابتداییم که سال ۶۷ وزمان اخرهای ...

سال ۶۷ من کلاس اول ابتدایی بودم اونم بخاطر اینکه شناسممیه سال بزرگتر بود

خانمی که میز فلزی جلوش بود شامپو های کوچیک مربع زرد یا سبز و سنگ پا و لیف و صابون گلنار سبز جلوش بود ...

دقیقا همین بود بخصوص شونه پلاستیکی سفت ودندونه دار که قشنگ موهای ادمو میکند ونصف میکرد مامان منم تا صدای تمیزی نمیداد بازم میشست وای بازم نفس تنگی گرفتم

حموم رفتن ما تو ماه رمصون خیلی فرق داشت روزها حموم بسته بود وشبا از افطار تا سحر باز بود اونم فقط قس ...

شبق

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم