2777
2789
عنوان

حموم عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 22383 بازدید | 332 پست
من ده هفتادی حموم عمومی رفتم .دوس داشتم .مادربزرگم همش کف حموم پهنک میکرد مسابیدم انقد می‌یابید که ز ...

ههههههه

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
چرا من ازاول دوست داشتم بنویسم همه دفتر خاطراتم از نوجوونیم تا الان هست همه خاطراتم پدر بزرگم مادر ب ...

ما سه تا خواهر با موهای ژولیده و نامنظم داخل حموم می‌رفتیم توی رختکن لباس هامون رو روی بقچه ترمه مادر. که پهن کرده بود در میاوردیم بعدش یکی یکی پشست سر مادر راه میافتادیم  تا به جوی آب سرد برسیم ازاون رد می‌شدیم وارد محوطه بزرگ که هاله ای از بخار بود و آدم ها دورهم  حلقه زده بودن و صداهای. هیاهو. و گنگ و گاه. صدای. شلپ شلپ اب ریختن  با هر زحمت بود. مادر. جایی پیدا. میکرد. و همه دورش می‌نشستیم با پیاله مسی که مادرم آورده بود یکی. یکی. آب روی تنمون می‌ریخت  و موهای ژولیده چنگ میزد با صابون و آخر همه لبو. می‌شدیم پوست. تنمون  قرمز و صدای گریه. و. اب همه جا پخش میشد و وقتی. بیرون. از حمام. می‌رفتیم. خبری. از اون. موهای. ژولیده نبود. با روسری.چنان. محکم‌موعا بسته. بود که. گره. اون محال. بود باز بشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سخته

چرا درخواست دوستی دادی؟

آدم ها برای کسانی که دوستشان دارند قانون ها را می شکنند و برای افرادی که مطلوبشان نیستند قانون میگذارند 💔 افسردگی یک خشم علیه خود است ، انتقامی است که آدم به جای زندگی از خودش میگیرد . وقتی اتفاق می افتد که احساس میکنی دنیا ، خدا و سرنوشت به تو ظلم کرده اند و تو به جای مبارزه یا پذیرش ، خودت را مجازات میکنی ...

گفتم خصوصی بپرسم که که هیچ

چیو خصوصی بپرسی؟ 

آدم ها برای کسانی که دوستشان دارند قانون ها را می شکنند و برای افرادی که مطلوبشان نیستند قانون میگذارند 💔 افسردگی یک خشم علیه خود است ، انتقامی است که آدم به جای زندگی از خودش میگیرد . وقتی اتفاق می افتد که احساس میکنی دنیا ، خدا و سرنوشت به تو ظلم کرده اند و تو به جای مبارزه یا پذیرش ، خودت را مجازات میکنی ...

گفتم خصوصی بپرسم که که هیچ

ظاهراً به همه درخواست دادی .🤔

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

گاهی میشد بچه ایی را میاوردن که کل بدنشو حنا گداشته بودن هی به مادر بزرگم میگفتم آبا چرا اونو حنا کردن آبا هم میگفت اون سرخچع گر۴ته حنا گداشتن خوب بشه من تا اخر سوژه هامو دنبال میکردم تا وقت بگدره

حموم به نظر من انقدر بزرگ بود که با خواهر کوچکترم همه جاش میرفتیم وواقعا خسته میشدیم یهو مادرم یا خالم که اون زمون دختر مجرد بود صدام میزد من فرار میکردم اما مادرم با شونه میزد رو سرم گریه میکردم ومیگفتم تو منو نشور تو موهامو شونه نکن ابا بشوره خالم میگفت چشماتو ببند تا خودم بشورمت نگو منو گول میزدن ومامانم خودش میشست 

هیچ وقت ازاون سفره ها مامانم نمیخرید خودمون از خونه میبردیم  بعد ازحموم نفسم دیگه واقعا قطع میشد من اگر با آبا میاومدم بیرون اون همیشه از بقالی روبروی حموم نون سوخاری میخرید همیشه هرچی میگفتم ابا من دوست ندارم اه سفته نمیشه خورد اون میگفت الان دلت ضعف نیره بخور تا برسیم خونه نون سوخاری همون نونهای تست الان بود که بادش میدادن خشک میشد میفروختن به امثال ما یا یه نوع شیرینی اهری بود که سفید بود انقدر خوشنزه بود 

اما اگر با مامانم بیرون میاومدم اون همیشه نوشابه سفید سونآب میخرید شیشه اش سبز رنگ بود ومن عاشقش بودم باید همونجا میخوردیم و شیششو تحویل میدادیم منم بچه بودم نمیتونستم نوشابه گازدارو بیشتر از دوگلوپ بخورم مامانم هی میگفت زودباش مردم دارن نگاه میکنن

تو این تاپیک دو تا نر هم برا من درخواست دوستی دادن 😖

بیمارن دیگه .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
تو این تاپیک دو تا نر هم برا من درخواست دوستی دادن 😖

ای بابا محلشون نزازین برن گم شن  

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بیدفاع شدهام.هیچکس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمیدونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

اره دوستای بچگیم وسرنوشت هممون

از سوراخ کردن گوش هم‌خاطره ای. داری. تو خونه  یا نه البته اگه دوست داری. بنویس ماشاالله نوشتن هایت خوبه. امیدوارم نویسنده خوبی. بشی. من. هم قبلا. استعداد داشتم. ولی. الان. کم. حوصله. ام