2777
2789
عنوان

حموم عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 22383 بازدید | 332 پست
هوای حموم انقدر بخار داشت که بچهای مثل من یا خواهرم نفس کم میاورد بعداز ورودی اصلی که دورتا دورش کمد ...

یه آن فکر کردم دارم داستان های صادق هدایت را میخونم خوب توصیف کردی  

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بیدفاع شدهام.هیچکس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمیدونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما پری دریایی بودیم خانوم پری ها به این چیزا حواسشون نمیشد 🤣 انقدر این چیزا عادی بود کسی نگاه ...

بازم فاجعه بود 😂😂😂

اصن لخت شدن سخته

همیشه میگم اینایی که فیلم خاکبر سری بازی میکنن چجوری میتونن آخه

جلوی اون همه فیلم بردارو کارگردانو

آدم ها برای کسانی که دوستشان دارند قانون ها را می شکنند و برای افرادی که مطلوبشان نیستند قانون میگذارند 💔 افسردگی یک خشم علیه خود است ، انتقامی است که آدم به جای زندگی از خودش میگیرد . وقتی اتفاق می افتد که احساس میکنی دنیا ، خدا و سرنوشت به تو ظلم کرده اند و تو به جای مبارزه یا پذیرش ، خودت را مجازات میکنی ...

خیلی خوبه.همون زمان‌ مینوشتی ؟ یا بعدها 

چرا من ازاول دوست داشتم بنویسم همه دفتر خاطراتم از نوجوونیم تا الان هست همه خاطراتم پدر بزرگم مادر بزرگم سفرمشهدمون که اگر بگم برای خودش یه داستانه 

همشو به صورت داستان کوتاه دراوردم زندگی همسایه های اون زمونمون وداستات زندگیشونو 

همشو برای بچه هام میخونم میگن بهترین داستاهنای دنیاست وگاه خونه ایی که داستان زندگیشو گفتم نشونشون میدم یه شخصیتهای داستان هام که الان پابه سن گداشتن یا پیر شدن

منم شنیدم. ولی باورش سخته

دریا قسمت جداسازیشم خیلی خانوما خصوصا پیرها لخت کامل تو ساحل و دریا میچرخن.یا استخر قسمت دوش

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
اونموقع عادی بود هیچکس نگاه نمیکرد

شنیدم خیلیا میرفتن دنبال پیدا کردن دختر برای پسرشون .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
چرا من ازاول دوست داشتم بنویسم همه دفتر خاطراتم از نوجوونیم تا الان هست همه خاطراتم پدر بزرگم مادر ب ...

چه جالب خیلی خوبه احسنت به شما .بچه ها عاشق این داستانها هستن 🤩

نمیدونم ولی تو ده ما اینجور نبود شایدم بود من بچه بودم نمیفهمیدم

صد درصد بوده 😁

نمیدونم. ولی خب بازم یجوریه

درخواست دوستی دادید, حرفی هست همینجا بگید