2777
2789
عنوان

حموم عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 22383 بازدید | 332 پست
اون موقع ماها به بلوغ نرسیده بوددیم    

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اون وقتا ممه همه آویزون بود

انقد که بچه میاوردن و شیر میدادن 

لباس زیر درست حسابیم نبود فک کنم

آدم ها برای کسانی که دوستشان دارند قانون ها را می شکنند و برای افرادی که مطلوبشان نیستند قانون میگذارند 💔 افسردگی یک خشم علیه خود است ، انتقامی است که آدم به جای زندگی از خودش میگیرد . وقتی اتفاق می افتد که احساس میکنی دنیا ، خدا و سرنوشت به تو ظلم کرده اند و تو به جای مبارزه یا پذیرش ، خودت را مجازات میکنی ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بیشتر درمیومدیم از حموم سختم بود .مردها و پسرا و کسانیکه تو نوبت بودن آدمو نگاه میکردن که برق می‌زدیم از جلوشون رد میشدم 🤣🤣

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
من نداشتم 😁 الان فکر می کنم دوست ندارم ولی تو بچگی خاطره جذابم بود با دخترخاله هام خوش میگذشت خال ...

همه لخت😂😂😂

آدم ها برای کسانی که دوستشان دارند قانون ها را می شکنند و برای افرادی که مطلوبشان نیستند قانون میگذارند 💔 افسردگی یک خشم علیه خود است ، انتقامی است که آدم به جای زندگی از خودش میگیرد . وقتی اتفاق می افتد که احساس میکنی دنیا ، خدا و سرنوشت به تو ظلم کرده اند و تو به جای مبارزه یا پذیرش ، خودت را مجازات میکنی ...

چه قشنگ 🥲 خدا بیامرزه باشه حتما 

قربونت .خدا عزیزانتونو حفظ کنه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

هوای حموم انقدر بخار داشت که بچهای مثل من یا خواهرم نفس کم میاورد بعداز ورودی اصلی که دورتا دورش کمدوسکو  بود کلید کمدو میدادیم دوباره به خاج خانم دقیقا ورودی حمام اصلی یه حوضچه بود که باید پاهامونو داخلش میکردیم ومیرفتیم تو ابش انقدر سرد بود من درست ازهمونجا حالم بد میشد چون میدونستم رفتنم با خودمه بیرون اومدنمون با خداست

بعدازاون حوضچه یه دالان سه در سه بود که دوتا دسشویی داشت وبعد جهنم واقعی ک۶ یه حموم مستطیل شکل شاید ۲۰ در ۱۵ تهش ۷ یا۸ تا نمره بود که همیشه شیراش یا خراب بود یا از دوشش فقط اب سرد میومد یا فقط اب داغ درهم نداشت وزنها وبچه ها نمیدونم چه ضرورتی داشت که باید زیر دوش میرفتن وبه صف بودیم تا نوبتومن برسه جه دعواه که گاها نمیشد

یه نمره تاریک وبدون در 

کف حموم نگهای برجسته بود که کسی لیز نخوره یه سمت حموم د۳یقا اینور واون ور در ورودی دوتا سکوی پهن وبلند بود که زنها میرفتن اونجا نمیدونم دیگه دوای حموم میزاشتن مامانم نمیزاشت نگاه کنم انقدر منو ترسونده بود نگاه نمیکردم اما یه بار که سرش گرم صحبت با خاله ومادر بزرگم بود دویدم رفتم بالا چقدر وحشتانک بود کف اون سکوها سنگهای گود مثل کاسه وپیاله بوی تعفنش حالمو بهم زد وزود برگشتم 

قربونت .خدا عزیزانتونو حفظ کنه

همچنین عزیرم

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بیدفاع شدهام.هیچکس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمیدونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

همه لخت😂😂😂

ما پری دریایی بودیم خانوم

پری ها به این چیزا حواسشون نمیشد 🤣

انقدر این چیزا عادی بود کسی نگاه نمی کرد که

اونایی هم خجالتی بودن میرفتن نمره یه یه قسمتی بود گوشه و اینا

من بیشتر درمیومدیم از حموم سختم بود .مردها و پسرا و کسانیکه تو نوبت بودن آدمو نگاه میکردن که برق می‌ ...

وای راست میگیا بعضی وقتا پسرا میفتادن دنبال دخترا که از حموم اومدن متلک میگفتن البته ما روستا بودیم

من بیشتر درمیومدیم از حموم سختم بود .مردها و پسرا و کسانیکه تو نوبت بودن آدمو نگاه میکردن که برق می‌ ...

😖😖😖😖😖وای این مورد هنوزم تنمو ب لرزه میندازه 

مخصوصا پسرایی ک روشون کراش باشی از بعد حمام قرمز و براق ببیننت

هوای حموم انقدر بخار داشت که بچهای مثل من یا خواهرم نفس کم میاورد بعداز ورودی اصلی که دورتا دورش کمد ...

دقیقا مثل استخر هامون بود پس که حوضچه اولشه .

فقط غیر بهداشتی 😁

😖😖😖😖😖وای این مورد هنوزم تنمو ب لرزه میندازه   مخصوصا پسرایی ک روشون کراش باشی از بعد ...

،👍🤣🤣