2777
2789
عنوان

حموم عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 22383 بازدید | 332 پست
من خاطرات دوره بچگیمو نوشتم همشو 

خیلی خوبه.همون زمان‌ مینوشتی ؟ یا بعدها 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یادم افتاد اون روزای کزایی😖😖😖😖وقتی کم کم به بلوغ رسیده بودیم و سینه ها جوونه زده بود یکی از عذاب ...

وای منم همینطور دیگه نرفتم نوجوون که شدم خدا را شکر حموم خونه درست شد واب گرم و...مهیا

یادم افتاد اون روزای کزایی😖😖😖😖وقتی کم کم به بلوغ رسیده بودیم و سینه ها جوونه زده بود یکی از عذاب ...

من به این سن رسیدم تو حموم خودمون شستم

مامانمم میرفت من محل نمیکردم

واسه اینکارا ی جای مخصوص داشت اسمش یادم نیس پیرزنا میرفت یککککککککک بوی گندی بلند میشه ادم خفه میشد& ...

جاشو نمیدونم ولی اینجا که مامانم اینا میرفتن متاهلا همونجا میزدن

آدم ها برای کسانی که دوستشان دارند قانون ها را می شکنند و برای افرادی که مطلوبشان نیستند قانون میگذارند 💔 افسردگی یک خشم علیه خود است ، انتقامی است که آدم به جای زندگی از خودش میگیرد . وقتی اتفاق می افتد که احساس میکنی دنیا ، خدا و سرنوشت به تو ظلم کرده اند و تو به جای مبارزه یا پذیرش ، خودت را مجازات میکنی ...

من هنوز ممه های آویزون خیلیا جلو چشممه 🤣

اونام ممه های شمارو میدین خب 😂😂😂😂😂😂

حموم عمومی خیلی ترسناکه😂😂

آدم ها برای کسانی که دوستشان دارند قانون ها را می شکنند و برای افرادی که مطلوبشان نیستند قانون میگذارند 💔 افسردگی یک خشم علیه خود است ، انتقامی است که آدم به جای زندگی از خودش میگیرد . وقتی اتفاق می افتد که احساس میکنی دنیا ، خدا و سرنوشت به تو ظلم کرده اند و تو به جای مبارزه یا پذیرش ، خودت را مجازات میکنی ...

چه جالبه ولی خیلی سخته 💔😂

آره .یه قسمت رخت کن هم داشت بیرونش .لباسهامونو میچیدیم رو یه سفره که از خونه مامانم میآورد .مارو‌میشست میبرد مینشوند رو اون سفره لباس می‌پوشوند منتظر می‌نشستیم تا خواهرای دیگه ام بشوره یه باره می‌رفتیم بیرون .یادش بخیر .برای مامانم یه فاتحه بی‌زحمت بخونید 😭 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
اونام ممه های شمارو میدین خب 😂😂😂😂😂😂 حموم عمومی خیلی ترسناکه😂😂

اون موقع ماها به بلوغ نرسیده بوددیم  

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بیدفاع شدهام.هیچکس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمیدونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

وای منم همینطور دیگه نرفتم نوجوون که شدم خدا را شکر حموم خونه درست شد واب گرم و...مهیا

من تو ۱۵سالگیم تو خونه حموم درست کردن😫خدا اون روزا رو نصیب گرگ بیابون نکنه 

شاید ی روز تاپیک بزنم قصه زندگیمو بگم 

اونام ممه های شمارو میدین خب 😂😂😂😂😂😂 حموم عمومی خیلی ترسناکه😂😂

من نداشتم 😁

الان فکر می کنم دوست ندارم

ولی تو بچگی خاطره جذابم بود با دخترخاله هام خوش میگذشت خاله بازی و ...

آره .یه قسمت رخت کن هم داشت بیرونش .لباسهامونو میچیدیم رو یه سفره که از خونه مامانم میآورد .مارو‌میش ...

خدا رحمتشون کنه

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بیدفاع شدهام.هیچکس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمیدونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام