2777
2789
عنوان

حموم عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 22383 بازدید | 332 پست
دقیقا همین بود بخصوص شونه پلاستیکی سفت ودندونه دار که قشنگ موهای ادمو میکند ونصف میکرد مامان منم تا ...

رحمم نمیکردن مو خیس گره خورده .چندین بار رفتم حموم عمومی . با مامان بزرگمم حموم رفتم اونم خیلی بد کیسه میکشید خسته و له میومدم بیرون میگفت تمیز شدی خوابت برو راحت

وایییییی یادش بخیررررر.مامانم وسواسی بود اول خوب اتاقارو نگامیکرد مو تودریچه نباشه سطلش تمیزباشه‌دوشای وحشتناک بلند..ولی خدایی بوی خوب داخل حموما هنوزم داخل مشاممه😋

دیدم شبیه توکسی لبخندمیزند خندیدنت یادم ک آمد گریه کردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینو یادتون رفت ،جالبه تو‌ حموم نمره‌ که می‌رفتیم چون زیاد طول می‌کشید کف پامون پیر میشد .در حدی که آخرش بزور راه می‌رفتیم .یه سه ساعتی اون تو بودیم 🤣🤣

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

یادش بخیر من بچه بودم با مامانم و خاله هام می رفتیم اون شامپوهای کوچیک زرد نایلونی تو ذهنم مونده و به قول یکی از کارا ممه های هویدای خانما 😁😅😂

اون قدر می سابیدنمون که بعدش می اومدیم خونه از حال می رفتیم و چن ساعت می خوابیدیم 

«شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتاب‌هایی است که امروز می‌خوانید و افرادی که دور و بر خود دارید» کانال کتابخوانی من در ایتا: https://eitaa.com/Abstract_ofthe_book
یادش بخیر هر پنج دقیقه یکبار بوی نوره بلند میشد

وااای نگو..همیشه این قسمتش خیلی بد بود 🤣

«شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتاب‌هایی است که امروز می‌خوانید و افرادی که دور و بر خود دارید» کانال کتابخوانی من در ایتا: https://eitaa.com/Abstract_ofthe_book
وایییییی یادش بخیررررر.مامانم وسواسی بود اول خوب اتاقارو نگامیکرد مو تودریچه نباشه سطلش تمیزباشه‌دوش ...

اونموقع ها صابون‌ها عطرشون ماندگار بود تو حموم .الان گرونترین شامپو چند دقیقه بعد حموم بویی نداده یا بوی بد میده چرا؟!!

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
خانمی که میز فلزی جلوش بود شامپو های کوچیک مربع زرد یا سبز و سنگ پا و لیف و صابون گلنار سبز جلوش بود ...

قربونت عزیزم

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بیدفاع شدهام.هیچکس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمیدونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

افرین خودشه میگفت موهای دخترم  عین شبقه البته به زبون ترکی شوه تلفظ میکرد

وقتی گفتی آبا دلم فشرده شد

نجه گتدی او گونلر 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اونموقع ها صابون‌ها عطرشون ماندگار بود تو حموم .الان گرونترین شامپو چند دقیقه بعد حموم بویی نداده یا ...

دقیقاااااااا.چون اونوقتا کلاهبرداری نبود به سود کم قانع بودن ولی الان همه جنسابنجل وسودای کلان

دیدم شبیه توکسی لبخندمیزند خندیدنت یادم ک آمد گریه کردم

وقتی گفتی آبا دلم فشرده شد نجه گتدی او گونلر 

گتدی که گتدی😭