2777
2789
عنوان

حموم عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 22383 بازدید | 332 پست
مگه از همون اول همه شو رت نداشتن؟😑😑😑 حالا شو رت خوبه زمان قبل اختراع س و تی ین فاجعه بوده

از اول همه لخت بودن . 

البته توی حمام عمومی که همه ممه ها بیرن بوده خیلی عادی خیلی‌ها لنگ هم دور خودشون باز میکردن که غسل کنن 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

با اون همه بچه، طفلی مادرا کِی وقت میکردن به خودشون برسن؟؟؟ اصلا جون و رقمی برای شستن خودشون می ...

آخی خدا حفظشون کنه 🤣

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اول همه لخت بودن .  البته توی حمام عمومی که همه ممه ها بیرن بوده خیلی عادی خیلی‌ها لنگ هم د ...

الآنم تو استخرها خیلی از خانومهای مسن موقع آبکشی زیر دوش مایو از تن بیرون میارن .آبگرم معدنی ها بیشتر .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
الآنم تو استخرها خیلی از خانومهای مسن موقع آبکشی زیر دوش مایو از تن بیرون میارن .آبگرم معدنی ها بیشت ...

اونها معتقدن چیزی برای دیده شدن ندارن ، مردها هستن که باید خودشونو بپوشونن .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

اونها معتقدن چیزی برای دیده شدن ندارن ، مردها هستن که باید خودشونو بپوشونن .

یه جا حداقل آزاد باشن.فقط چندشه برای بعضیا 🤣

صدردصدبانونیستی

الان اومدم یه سر زدم

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بیدفاع شدهام.هیچکس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمیدونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

سلام دوباره ادم نمیتونه ازاین تاپیک پرخاطره راحت عبور کنه  استارتر عزیز اگه میشه یک تاپیک دیگه ...

عزیزم تاپیک دیگه بزنم کسی نمیاد عنوانی که زدم کشش و جذبه داره همین تعداد را داخل کشیده، شما و دوستان هر خاطره ای، نوستالژی دارین همینجا بگین بمونه یادگار

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بیدفاع شدهام.هیچکس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمیدونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

درباره چه موضوعی خاطره سازی کنیم؟

درباره هر چی که دوست دارین؟ بازیهای تو کوچه، خونه دوستان، مدرسه، خریدن هله هوله  

کوچه ما پراز بچه بود هرخونه ایی شاید ۵یا ۶ بچه داشت  خونه ها به قطعات کوچکتر تقسیم شده بودند تا خانواده های بیشتری بتونن خونه دار بشن اکثرا هم مالک بودن  وسط کوچه ماله دخترها بود بالا وپایینش مال پسرها من خودم سردسته دخترهای همسنم بودم  اللن که به این سن رسیدم اسم اون بچه هارا میشمرم از ۴۰ تا بیشتر میشه من زیاد سرما میخوردم گلوم عفونت میکرد یعنی کل زمستون من تب داشتم وامپول پنی سییلین ودرد وحشتانکش وامپول زن محله که هنوزم که هنوززه ازجلو پانسمانی وتزریقات چی ....رد میشم زهره ترک میشم 

تابستون بود ومن سقف دهنم نمیدونم چی دراومده بود یه تکه گوشت سفت کوچیک مادربزرگم (آبا) ومادرم منو بردن بیمارستان کودکان واونا اون تکه گوشتو دراوردن ودادن ازمایشگاه 

مادرم خیلی ناراحت بود وهمونجا دم در ازمایشگاه نذر کرد اگر جوابش منفی باشه  یه جشن کوچیکی میگیره وهمه دختربچه های محلمونو دعوت میکنه 

وخوب خداروشکر جواب ازمایش هم منفی شد ومادرم یه جشن کوجیک تو خونمون گرفت همه دخترها اومدن ودورهم رقصیدن وشادی کردن خونه ما هنوز با خونه اغاجون اینا یکی بود هنوز جدا نشده بودیم ودورهمی ما تو هال وسط برگزار شد دورتا دور هال ۴تا اتاق بود درست روبروی هم وکاملا شبیه واینه همدیگر یعنی اگر خونه را ازوسط مثل یه کاغذ تا میکردیم هردو طرف منطبق برهم میشد دلیلش هم کاملا واضح بود که اینجا مجالش نیست