2777
2789
عنوان

حموم عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 22383 بازدید | 332 پست
برای ما بوفه هم داشت نوشابه اینا میفروخت 😂😂😂 ولی خیلی جای قشنگ و دنجی بود  واقعا یادش بخیر ...

فقط یادمه داد می‌زدیم آقای فلانی نوشابه بیار خودش میآورد ما بچه ها دست دراز میکردیم می‌گرفتیم .چیزای دیگه یادم نیست .اره الان منم میگم یادش بخیر 👍☺️

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
فقط یادمه داد می‌زدیم آقای فلانی نوشابه بیار خودش میآورد ما بچه ها دست دراز میکردیم می‌گرفتیم .چیزای ...

پادشاهی کردیم تو زمان خودمون 😎😎

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه زمانی آدم تو سفر هست مجبوره بره . یا زمانی که ما می‌رفتیم ،نفت کم بود و سهمیه ای ،اب گرمکن ها نف ...

خب حمام عمومی من رفتم عالیه

حمام عمومی برن

نمره ای مث زندان خونه وحشته

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍
خب حمام عمومی من رفتم عالیه حمام عمومی برن نمره ای مث زندان خونه وحشته

خب خیلیا روشون نمیشه عمومی برن .بهداشت هم کمتره تو عمومی .تو نمره میشه  قبلش یه قسمت‌هایی رو  یه مقدارضدعفونی  کرد .بری توش میبینی ترس نداره البته الان رسیدگی ها احتمالا کمتره چون دیگه فقط کارگرها میرن احتمالا 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
خب خیلیا روشون نمیشه عمومی برن .بهداشت هم کمتره تو عمومی .تو نمره میشه  قبلش یه قسمت‌هایی رو&nb ...

عمومی من رفتم خیلی تمیز باصفا 

کارگر داره تمیز میکنه خیلی رسیدگی دارن

این نمره هایی ترسناکن و بنظر سرد میان کوچیک مث سلول قلبم گرف

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍

هیچ یادم نیست اخرین بار کی رفتیم به اون حموم عمومی هیچ یادم نیست ازکی دیگه نرفتیم حموم نمره دوتا خیابون پایینتر، محله ما چندتا حموم داشت که باهم دوسه خیابون فرق داشت بعدها دیگه خیلیها میرفتن حموم نمره اونجا دلگیریش صدبرابر بیشتر از عمومی بود همش انتظار ونویت ظهر جمعه وکسالت هوای سرد یا داغ تابستون  طی کردن چندتا محل وخیابون تا رسیدن به حموم یا راه برگشتش 

صدای گریه برادر یا دختر دایی کوچکترم ۶تا بچه ما ۳تا زنداییمیه نمره پر بچه

خب حمام عمومی من رفتم عالیه حمام عمومی برن نمره ای مث زندان خونه وحشته

ما میرفتیم خیلی تمیز بود حتی تو بعضیهاش وان هم داشت

تو زمان خودش عالی بود مامان من به تمیزی خیلی حساسه

میگم که خودمون تو خونمون حموم داشتیم بحتی ز هم داشتیم برای خواستن وسایل و حوله و.. بعد که خراب شد تا یه مدتی میرفتیم بیرون

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
از خاطره اولین. بار گوشتون سوراخ کردن هم بگید تو خونه 

زن عموم گوش من و دخترش رو  خوب ماساژ داد بعدش که کاملا سر شد  با ته سوزن  سوراخ کرد و یه دردی اندازه نیش زدن پشه احساس کردم 

کد دعوت بلو من هر کسی دوست داشت بزنه O2A46I

من هر سری حموم عمومی میرفتم خواهرم اینقدر محکم کیسه می‌کشید عین لبو سرخ میشدم و سرمو جوری میشست احساس می‌کردم سرم شکسته😂😂

کد دعوت بلو من هر کسی دوست داشت بزنه O2A46I

هیچ یادم نیست اخرین بار کی رفتیم به اون حموم عمومی هیچ یادم نیست ازکی دیگه نرفتیم حموم نمره دوتا خیا ...

با اون همه بچه، طفلی مادرا کِی وقت میکردن به خودشون برسن؟؟؟ اصلا جون و رقمی برای شستن خودشون میموند؟؟؟؟

اون زمونا که میرفتیم حموم نمره، خیلی کوچیک بودیم، مادرمون ما رو میشست، من کلاس اول بودم که حموم دار شدیم، از اون به بعد پدرم تا سالها  ما رو مشستن، مادرم واقعا نحیف و لاغر بودن، پدرم شستن مادرم رو قبول نداشتن. تا رسیدیم به جشن تکلیف، دیگه با اشک و قهر و ناراحتی، خودمون رو از شستن پدر رها کردیم. الان خواهرام بچه هاشون رو میشورن، باز پدرم قبول ندارن و از اتاق فرمان دستور میدن « زیر گردنش رو شستی؟؟؟؟ زیربغل بچه یادت نره؟؟؟؟»، دیگه هر سوراخی از بچه رو یادآوری میکنن، باز بچه بیرون میاد، راضی نیستن! 😂😂😂😂😂😂😂😂

امان از دست شما، پدر من! 

ما را رها کن جون جدت! ما هم خودمون رو تمیز میشوریم هم بچه رو!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

سلام دوباره ادم نمیتونه ازاین تاپیک پرخاطره راحت عبور کنه 

استارتر عزیز اگه میشه یک تاپیک دیگه بزن درباره یه سوژه دیگه چون سوژه یابی تو واقعا عالیه تا بازهم دربارش هممون صحبت کنیم 

تو این تاپیک خیلی حرفهای مشترک بین هممون بود خیلی حسها که مشترک بودن ولی فراموش شده بودن خیلی ازادمها که دیگه بین ما نیستن مثل پدر بزرگها ومادر بزرگها 

مطمنم بازهم اون صفای قدیمی دروجودما بچه های دیروزی هست 

شورت نبوده لنگ حمام بوده موقع غسل و طاهر شدن هم هیچی 

اینجایی که مامانم بچگی میرفته لنگی نبوده واسه خانوما

همه با شو ر ت بودن

آدم ها برای کسانی که دوستشان دارند قانون ها را می شکنند و برای افرادی که مطلوبشان نیستند قانون میگذارند 💔 افسردگی یک خشم علیه خود است ، انتقامی است که آدم به جای زندگی از خودش میگیرد . وقتی اتفاق می افتد که احساس میکنی دنیا ، خدا و سرنوشت به تو ظلم کرده اند و تو به جای مبارزه یا پذیرش ، خودت را مجازات میکنی ...

اینجایی که مامانم بچگی میرفته لنگی نبوده واسه خانوما همه با شو ر ت بودن

من در مورد زمان قبل از اختراع شور ت گفتم 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

من در مورد زمان قبل از اختراع شور ت گفتم 

مگه از همون اول همه شو رت نداشتن؟😑😑😑

حالا شو رت خوبه زمان قبل اختراع س و تی ین فاجعه بوده

آدم ها برای کسانی که دوستشان دارند قانون ها را می شکنند و برای افرادی که مطلوبشان نیستند قانون میگذارند 💔 افسردگی یک خشم علیه خود است ، انتقامی است که آدم به جای زندگی از خودش میگیرد . وقتی اتفاق می افتد که احساس میکنی دنیا ، خدا و سرنوشت به تو ظلم کرده اند و تو به جای مبارزه یا پذیرش ، خودت را مجازات میکنی ...