2777
2789
عنوان

حموم عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 22383 بازدید | 332 پست

کردنشون موزه رفتیم دیدیم خیلی قشنگ بوده خدایی 

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو دیگه پیاز داغش خیلی زیاد کردی الکی میگی وحشتناکه من هم حنا گذاشتم هم حمام عمومی رفتم  هر د ...

باریکلا به تو

کف مرتب👏👏👏

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
عزیزم سرکه برا چی خوب بوده؟ سر در حمام کوتاه بوده چرا؟

سرکه و سفیدآب رو برای پوست استفاده میکردن لایه برداری

ولی نمیدونم طریقه مصرف چطور بود

بلد نیستم برم استفاده کنم پوستم کنده بشه 😂😂😂😂 

ولی من خودم سفیدآب میزنم 

برای بچه هام هم سنگ پا استفاده میکنم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

ما موقع کشاورزی میرفتیم خونه ی روستامون و تقریبا یه ماهی میموندیم ... خونمون نزدیک حموم عمومی بود و گاها از چشمه آب میگرفتم و میبردم حموم به همه آب خنک میدادم ... خیلی دعا میکردن و میگفتن الهی سو کنی و خوشبخت بشی ...😂😂😬 من خودم میرفتم نمره از عمومی خوشم نمی اومد و هیچ وقت کف حموم ننشستم ... هنوز این خصلت رو دارم حموم خودمون با اینکه برق میزنه همیشه سرپا دوش میگیرم ...

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤
پس منم نمره رفتم که هنوز خاطراتش برام لذت بخشه 😂😂😂  فرقش رو نمیدونستم حمام اصولی همونها بو ...

دقیقا سالن انتظارشان اکثرا حوض دارن .ممنون از یادآوری 👍😁

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

از مردم اون زمان تعجب ميكنم كه چطور با اينكه كپسول گاز بود . نفت بود . منبع آب بود و ... . ولي كسي اينقدر سليقه نداشته كه با همون ها يه حمام ساده درست كنه ؟ خاطرا خلبان ها رو مخوندم زمان اسارت با يه لگن آب و سيم هاي برق مهتابي آب رو داغ ميكردن و حموم ميكردن . مردم عادي نميتونستن همون كارو كنن ؟ 

عمومی ۲۰ نفر میرفتن باهم تو حوض؟یاخدا😐😐😐چه ترسناک بعد همه همدیگرو میدیدن؟؟؟؟؟؟

والله من نرفتم عمومی ولی تو عکسا هست که میرن مثل استخر دیگه گاهی ۲۰ گاهی کمتر .اره دیگه بعضیا هم لنگ می‌بندن .مردها تو فیلما دیدی دیگه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
چ ترسناکه  خونه ک بهتره خیلی

یه زمانی آدم تو سفر هست مجبوره بره .

یا زمانی که ما می‌رفتیم ،نفت کم بود و سهمیه ای ،اب گرمکن ها نفتی بودن ، با اینکه حموم داشتیم و مثلا تهران بودیم ،مجبور بودیم بریم .

بعضی ها هم حموم تو خونه نداشتن تو اکثر روستا ها .

الان نگاه نکن همه حموم دارن .تو روستا ها حموم نبود قبل انقلاب یا اوایل انقلاب 

تو تاپیک قبل اشاره کردم به خوراکیهای بعد از حموم دراومدن  کیا تو محلشون ازاون شیرینی ها داشت ش ...

بعد حموم یه نونوایی بود مغازه نبود سوله بود بزرگ قشنگ یادما 

نونهای لذیذی هم داشت 

همیشه بو و عطر نوهایی که میپخت تا فرسنگها پخش میشد بعد حمام که تا استخوانهامونم مامانم میشست میرفتیم ازونجا نون میگرفتیم

یادش بخیر هرموقع یادش میفتم ناخودآگاه میخندم 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
دقیقا سالن انتظارشان اکثرا حوض دارن .ممنون از یادآوری 👍😁

برای ما بوفه هم داشت نوشابه اینا میفروخت 😂😂😂

ولی خیلی جای قشنگ و دنجی بود 

واقعا یادش بخیر ،  بعضی خاطرات واقعا خیلی قشنگن

چه خاطراتتون بامزه است  مرسی استارتر بابت تاپیک قشنگت❤️

قربونت گلم  

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بیدفاع شدهام.هیچکس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمیدونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

قربونت گلم    

خدانکنه عزیزم 😘🫂❤️

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه