چشمگریانم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1594 عنوان توراخدا کمکم کنید آبروم رفت 3872 بازدید | 34 پست صبح اتو بخار همسایه آوردم یکم اتو زدم بعد اقد داغ شدکه دود خارج کرد منم فوری خاموش کردم الان کار نمیکنه باید نیم ساعت دیگه بهش بدمش چکار کنم به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 1402/11/12 | 13:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahinor عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 2896 از دیوار شماره یه تعمیر لوازم خانگی پیدا کنزنگ بزن بهش جریان و بگوبهت بگه از چیه و هزینش چقدر میشه جز تو هر درست دیگری اشتباه است..
چشمگریانم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1594 از دیوار شماره یه تعمیر لوازم خانگی پیدا کن زنگ بزن بهش جریان و بگو بهت بگه از چیه و هزینش چقدر می ... ممنون به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
چشمگریانم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1594 از دیوار شماره یه تعمیر لوازم خانگی پیدا کن زنگ بزن بهش جریان و بگو بهت بگه از چیه و هزینش چقدر می ... امکان دارد سوخته باشد به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
چشمگریانم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1594 نیم ساعت دیگه لازم داره؟ اره الان دخترش فرستاد گفتم بزار الان بهت میدم به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
niiiyoooshaaa عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 5344 راستشو بگو اصلا شاید خراب بوده داده شما!!!بگو من زدم برق دود کرد قبلا مشکلی نداشت؟ مو فرفری جذاب❤️
monmonkij عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 1868 چرا وسيله برقى رو قرض ميگيريد، اه . كاربرى سوممه اولى سال ٩٢ دومى ٩٨ نى نى يار لطفا كاربريمو برگردون رمز عبور رو فراموش كردم
چشمگریانم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1594 راستشو بگو اصلا شاید خراب بوده داده شما!!! بگو من زدم برق دود کرد قبلا مشکلی نداشت؟ میترسم به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
چشمگریانم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1594 چرا وسيله برقى رو قرض ميگيريد، اه . لازم بود یکساله به شوهرم میگم اتو بگیره اصلا براش مهم نیست به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
چشمگریانم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1594 ادب حکم میکنه ببرید درست کنید بهشونم اطلاع بدید وای طول میکشه الان نیم ساعت دیگه بهش بدمش به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
sinderella_2000 عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 3262 وای طول میکشه الان نیم ساعت دیگه بهش بدمش نیم ساعت دیگه وقتی خراب باشه به دردش نمیخوره
چشمگریانم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1594 نیم ساعت دیگه وقتی خراب باشه به دردش نمیخوره نمیدانم آگه اومد باز چیبگم به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات