2777
2789
عنوان

یه اعتراف کنم..

617 بازدید | 14 پست

قبلا یکی از دوستام میگف رو‌فراهانی کراش زدم یه دختره هم اینجا بود که میگف تو دوران کنکورم فراهانی کراشم بود من خیییلی مسخرشون کردم که طرف خله عنتره دماغش کجه جلفه و...کلی ایراد دیگه

الان خودم کراش زدم)))))الان فهمیدم چرا چن هفتس دیگه از شیمی فرار نمکنم ولم کنن از صب تا شب میشینم کلاشاشو نگا میکنم تست میزنم🙂🙂🙂 

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عاشق چیش میشید اخه لامصبا😐

مثل معلولا حرفا میزنه

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال من مربای توتفرنگی من؛ شیرینترین اشتباه زندگیم بودی.مربای توتفرنگی من؛ کاش هیچوقت تموم نمیشدی... ‏نه دوری که منتظرت باشمو نه نزدیک که به آغوشت کشم.نه از آن منی که قلبم تسکین گیرد و نه از تو بی نصیبم که فراموشت کنم تو در میانه ی همه چیزی.

رو حنیف عظیمیم کراش بزنی پزشکی شهید بهشتی قبولی بخون افرین

نهههه کراشم فرهمند نیاس 

کلا همه استادامو دوس دارم بجز یحیوی فیزیک عالی میگه ها ولی قیافش... از استاد زمینم بدم میاد

ولی جوریم که ۶۰درصدتایمم دارم فرهمند و فراهانی میخونم ۳۰درصد اریان اون ۱۰درصد زمین و فیزیک

با اینکه فیزیک بیشتر از شیمی و‌ریاضی دوس داشتن.....چ کردن این استادا با من

عاشق چیش میشید اخه لامصبا😐 مثل معلولا حرفا میزنه

بخدا خودمم اینجوری میگفتم نمدونم چم شده ...

بخدا خودمم اینجوری میگفتم نمدونم چم شده ...

اشکال نداره عشق زودگذره سعی کن بیشتر رو درست تمرکز کنی به درست لطمه نزنه

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال من مربای توتفرنگی من؛ شیرینترین اشتباه زندگیم بودی.مربای توتفرنگی من؛ کاش هیچوقت تموم نمیشدی... ‏نه دوری که منتظرت باشمو نه نزدیک که به آغوشت کشم.نه از آن منی که قلبم تسکین گیرد و نه از تو بی نصیبم که فراموشت کنم تو در میانه ی همه چیزی.

متاسفانه رو استادا هم کراش نمیزنم درس بخونم😂😭

😶😶😶دیگه واس تو راهکاری ندارم 

ولی من فک نمکردم یه روزی به بابام بگم کراش زدم زندم بزاره ولی تنفرم از شیمی به حدی زبون زده که اصن دلیل اینکه چرا میخونم رو فمیده میگه بخون میخای عکساشم پرینت کن بزن اتاقت فقط بخون باش😐😂

اشکال نداره عشق زودگذره سعی کن بیشتر رو درست تمرکز کنی به درست لطمه نزنه

اهوم

اخه در حد پیام دادن اینا نیس که هی فالو کنم یا هی پیام بدم بلکه جواب بده چون اصن اینستا ندارم فقط کلاساش...میشینم میبینم بکوب تکلیف حل میکنم 😂😂😂

😶😶😶دیگه واس تو راهکاری ندارم  ولی من فک نمکردم یه روزی به بابام بگم کراش زدم زندم بزاره ولی ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣