2777
2789
اینجور نیس خیلیا شرایط شما رو داشتن عزیزم باز ازدواج کردن پاشو گریه رو بذار کنار و زندگیتو درست کن ک ...

باشه چشم فقط من اولشم حال روحیم بده تا ب خودم بیام یکم طول میکشه 

هعی خاهر شانسیه معلوم نیس طرف بیاد نیاد اصلا کسی هست نیس

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگه واقعا دوستت داشته باشه به زمین و زمان میزنه تا بهت برسه. وگرنه احساس میکنم خوشیاشو باهات کرده رف ...

😭😭آنقدر دوسم نداره دینه تونست ب راحتی ولم کنه 

بابام میگه اگه دوست داشت من این همه کوتاه اومدم باید می اومد جلو و تمام میکرد میرفتیر سر خونه زندگیتون 

باشه چشم فقط من اولشم حال روحیم بده تا ب خودم بیام یکم طول میکشه  هعی خاهر شانسیه معلوم نیس طر ...

به این موضوعات فک نکن اول روحیتو اوکی ‌کن و قوی باش بقیشو بسپار به خدا

دلتنگت روی ماهت هستم پدرم بعد رفتنت من دیگه هیچوقت دختر سابق نمیشم 😔😔
دخترا چرا اخه انقدر ساده اید چرا انقدر زود وا میدید امروز یه دختری و دیدم تو کوچه چسبیده به پسره ول ...

😭من ضربه خوردم بدم ضربه خوردم

این حرفا چیه چرا خودتو باختی ارزش تو مگه به بکارتته.اگه کسی همچین چیزی گفت مطمئن باش بدردت نمیخوره ک ...

انشانه خوشبخت بشی قشنگم

نه ارزش من ب بکارت نیست من روحی ضربه بدی خوردم

آره بکارتمو از دست دادم😭😭من احمقم چون دوسش داشتم فکر میکردم با این کار برای هم هستیم  

اشتباهت اینه که خیلی براش بودی مردا میمیرن برای دست نیافتنی ها قدرچیزیو میدونن که سخت به دست بیارن ازاین بحران دربیای یه تجربه میشه برات که قدر وارزش خودتو بدونی به نامردیش فکرکنی حالت ازش بهم هم میخوره یه نصیحت که برارسیدن بهش خودم خیلی عذاب کشیدم تواین دنیا خودتو بیشترازهرکسی دوست داشته باش یه روز بهش میرسی که خودتو بیشتر ازهرکسی دوست داشته باشی اینجوری دیگران بیشتر برات ارزش قائلن آرامش خودتم بیشتره چون آدما قابل پیش بینی نیستن ازهرکسی هرچیزی برمیاد

به این موضوعات فک نکن اول روحیتو اوکی ‌کن و قوی باش بقیشو بسپار به خدا

چشم سعی میکنم من یه بارم ۱۵ سالگی شکست خوردم ک افسردگی گرفتم خانواده های هر دو طرف بزور جدامون کردن 

ولی ایندفه خانواده من راضی پسره نا مناسب