2777
2789
واقعانم همینطوره. واکنشش چی بود وقتی رابطتون بهم خورذه. ایا پیامی چیزی داده 

تمومه محدثه جان موفق باشی   من که تلاشمو کردم  ولی بابات راضی نیست 

بعد این همه سال اینه جوابم😭😭من ساکت و لال شده بودم و بلاگ شدم

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😭آنقدر دوسم نداره دینه تونست ب راحتی ولم کنه  بابام میگه اگه دوست داشت من این همه کوتاه اوم ...

خداروشکرنشد این ازاین آدم شوهر درنمیادبرات فقط ملک عذاب میتونه باشه اگه یه روزی دلتنگی بهت فشار آورد احمق نشی پیام وزنگ بزنی ها اگراحتمال ۱درصدهم اون زنگ زدیا پیام دادوسوسه نشی هااگه اینکار رو بکنی خیلی احمقی  

اره مناسب من نبود خیلی هم بهم خیانت کرد ولی من احمق بودم ب پاش ایستادم

اینا چیه انتخاب میکنین آخه مرد خائن رو آدم راه میده خواستگاری ؟ والا بده دختر این همه بی توقع باشه مگه اضافه ای ؟مگه مونده ای ؟ مگه شل و کور و کچلی ؟ یا ۶۰ سالته ؟ مگه میشه آدم یه خائن رو اونم توی دوره دوستی ببخشه ؟ ملت بچه دارن از مرد خائن جدا میشن 🤦🏻‍♀️

الان قشنگ بشین گریه هاتو بکن هر چقدر دوست داری زار بزن و عزاداری کن بعد که کم کم از سوگ در اومدی تازه میفهمی چه شانسی آوردی سر چرت و پرت به هم خورده 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
نیدونه چقدره کجا برم چیکار کنمم اصلا

ن نمیدونم حتما باید پزشک زنان بری... من قبلا شنیدم یکی از آشناهامون انجام داده متاهل خودش عمل زیبایی انجام داده حتی براش پرده بکارت گذاشتن ... 

ببین اینی که من میگم شاید چند ماه دیگه بهشبرسی بخوادت بخدا برمیگرده قسمتت باشه بخدا برمیگرده مال تو باشه بقران برمیگرده از من همه باهاش مخالفتت کردن خودمم ولش کردم ازش چند روز خبری نبود .اما برگشت و چند سال الان از ازدواج مون میگذره 

اگر شماها کوتاه آمدین و اونا سنگ مینداخت بزار خودشون برگردن .ممکن صیغه قبول کنی بازم سنگ بندازن پس نشون میده خانواده پسر کلا تمایلی ندارن ب این ازدواج .بذار پسر یه مدتی تنها باشه خودش برشون میگردونه مطمن باش بخوادت برمیگرده