2777
2789
رابطم کامل بود دخترانگیم رو ازم گرفته😭😭😭😭 دیگه نه عاشق میشم نه کسی هست که بیاد من خاک تو سرم ال ...

اینجور نیس خیلیا شرایط شما رو داشتن عزیزم باز ازدواج کردن پاشو گریه رو بذار کنار و زندگیتو درست کن کار کن زندگیتو بساز مطمن باش یکی عاشقت میشه که این چیزا براش مهم نیس و ازدواج خوبیم میکنی و خوشبخت میشی ان شالله 

دلتنگت روی ماهت هستم پدرم بعد رفتنت من دیگه هیچوقت دختر سابق نمیشم 😔😔
ایراد نداره ماهی رو هروقت از آب بگیری تازه اس.عوضش این برات تجربه خوبی شد که به هرکسی اعتماد نکنی و ...

اره ولی دیگه من نمیتونم توی رابطه برم کسی منو قبول نمیکنه احساس میکنم من روحم مرده کسی نیست دیک 

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو دکتر زنان شاید کمکت کنه و دیگ به هیچکس اطمینان نکن 

خرداد همینامسال اتفاق افتاد میرم حالم خوب بشه چشم 

فعلن روحی داغونم داره زجر میکشم روی ذغال هستم انگار

فعلن برام یکم سخته حقیقتا دارم میمیرم  وای چقدر دلم میخاد برم جنگل قدم بزنم  اما جنگلم م ...

اگه واقعا دوستت داشته باشه به زمین و زمان میزنه تا بهت برسه. وگرنه احساس میکنم خوشیاشو باهات کرده رفته دنبال یکی دیگه. 

رابطه تون در حد دخول بوده ن ؟ میشه بپرسم چرا آخه این کارو  کردی

آره بکارتمو از دست دادم😭😭من احمقم چون دوسش داشتم فکر میکردم با این کار برای هم هستیم 

هر کسی ممکنه اشتباه کنه. از امروز یک زندگی جدید برای خودت بساز. 

چشم عزیزم ولی فعلن حالم ب شدت بده امیدوارم خوب بشم 

😭😭😭😭من احمقم من بیشعور ک نون سادگی قلبم رو خوردم زندگیم ب فنا رفته تمام شد

دخترا چرا اخه انقدر ساده اید چرا انقدر زود وا میدید

امروز یه دختری و دیدم تو کوچه چسبیده به پسره ولش نمیکرد پسره هلش داد گفت نمیخوام بغلم کنی زشته وسط خیابون ،پسره صورتش مثل گوه بود لباسا گهنه داغون...

دختر خوشگل خوش اندام ...

من موندم چرا دخترا خودشونو از ارزش میندازن

خرداد همینامسال اتفاق افتاد میرم حالم خوب بشه چشم  فعلن روحی داغونم داره زجر میکشم روی ذغال هس ...

ای کاش میتونستم کمکت می کردم

دلتنگت روی ماهت هستم پدرم بعد رفتنت من دیگه هیچوقت دختر سابق نمیشم 😔😔
اره ولی دیگه من نمیتونم توی رابطه برم کسی منو قبول نمیکنه احساس میکنم من روحم مرده کسی نیست دیک  ...

این حرفا چیه چرا خودتو باختی ارزش تو مگه به بکارتته.اگه کسی همچین چیزی گفت مطمئن باش بدردت نمیخوره کسی که واقعا دوستت داشته باشه اینچیزا براش مهم نیس.منم ده سال پیش از دوست پسرم جدا شدم فک کردم دیگه بعد ازون هیچکس به چشمم نمیاد ولی خداروشکر دوسال بعد با یه جواهر ازدواج کردم و الان کنارش خیلی خوشبختم و عاشقشم

آره بکارتمو از دست دادم😭😭من احمقم چون دوسش داشتم فکر میکردم با این کار برای هم هستیم  

فقط ی بار انجام دادین تو این چهار سال 

در خواست از طرف تو  بود یا اون 

خونه ی شما؟

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

کاش تاپیکت رو همه دخترا ببینن  چرا آخه اجازه میدین؟

😭😭😭😭😭😭لعنت بهم من الان ولی حال روحیم مهمه برام ولی هر لحظه داره بیشتر میشه حالم بد و از دیشبع دارم گریه میکنمم تا الان

درکت میکنم خیلی سخته ولی الان یک ماه هم گریه کنی بهترازاینه که یه عمربسوزی وگریه کنی خوب شد محکش بزن ...

درسته ولی طرفم خیلی نامرد بود

زندگیم ب پاهاش ریختم 

ولی خیانت کرد ب پاهاش موندم ب قرآن قسم هم جنس من براش هست خیلی ولی مث منه محدثه نیست قسم میخورم تاوان پش میده