2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه عجیب همه می‌خوان طلا بخرن

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

چه عجیب همه می‌خوان طلا بخرن

اینجوریه که به گرونی دامن میزنیم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من نمیخرم موندم بیاد هر وقت ۲۵۰۰اینا بخرم 

دیگه هیچ وقت به این قیمت برنمی‌گرده 

یه اصلاح میخوره یه تایم کوتاه رو 2700 2800

اما بعدش دوباره میره بالا

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
شما تو کار طلا هستید؟ 

دنبال میکنمو یه چیزایی میدونم

پارسالم بعداز آذر ماه که طلا داشت بالا می‌رفت توی سایت به یه عده گفتم، طلا تا 1900 رفته بود مدام تاپیک که کی بخریم گفتم تو یه مدت کوتاه قبل از عید اصلاح میخوره تا 1700 برمیگرده، به این بازه قیمتی که رسید وقته خریده چون دیگه هیچ وقت روی 1500 برنمی‌گرده، یه چند نفری گوش داده بودنو خرید زده بودن، بعداز اون طلا بالا رفت تا 3 میلیون و پنجاه، دوباره آروم آروم برگشت روی 2200 اما هیچ وقت به 1200 تا 1500 بازه قبلی برنگشت، الانم یه اصلاح که بخوره رو بازه های 2650 تا 2750 وقت خریده، وگرنع بعداز اون دیگه این قیمتا رو به چشم نمیبینیم، میره بالا تا 3400 3700، بعداز یه مدت برمیگرده روی حدودا 3100 اما پایینتر از این نمیاد

امیدوارم کمک کرده باشم اما اگه قصد خرید دارید تصمیم نهایی با خودتون

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
دیگه هیچ وقت به این قیمت برنمی‌گرده  یه اصلاح میخوره یه تایم کوتاه رو 2700 2800 اما بعدش دوبا ...

درسته حرفتون من حدود ۱۵۰تومن داشتم توی ۲۳۰۰-۲۵۰۰خرید کردم 

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
دنبال میکنمو یه چیزایی میدونم پارسالم بعداز آذر ماه که طلا داشت بالا می‌رفت توی سایت به یه عده گفتم ...

خیلی جالب بود .منم موافقم که همیشه بعد یه اوج یه اصلاح هست و اون اصلاح هیچ وقت به بازه های قبلی بر نمیگرده و مدتی میمونه دوباره همین روال ادامه پیدا می‌کنه . ❤️

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .
درسته حرفتون من حدود ۱۵۰تومن داشتم توی ۲۳۰۰-۲۵۰۰خرید کردم 

خیلی کار خوبی کردید 👌

إن شاء اللّه بتونید ازش تو بهترین جاهاو شادی هاتون بهره ببرید

دیگه هیچ وقت به این قیمت برنمی‌گرده  یه اصلاح میخوره یه تایم کوتاه رو 2700 2800 اما بعدش دوبا ...

سلام عزیزم امروز طلا ۲۸۶۰ بود به نظرت بازم پایین میاد  صبر کنم یا نه؟

با حیوانات مهربون باش♥️