2777
2789
سلام عزیزم امروز طلا ۲۸۶۰ بود به نظرت بازم پایین میاد  صبر کنم یا نه؟

سلام گُلم، آره یه مقدار صبر کنید اصلاحش بیشتره، مدام چک کنید قیمتو بازم پایین تر میاد اون موقع خرید کنید، احتمالا تا 2650 2700 میاد پایین 

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
سلام گُلم، آره یه مقدار صبر کنید اصلاحش بیشتره، مدام چک کنید قیمتو بازم پایین تر میاد اون موقع خرید ...

عزیزم دوباره امشب رفتم چند جا دیدم پایین تر اومده و یه طلا فروشی گفت برای ۲۲ بهمن سکه بدون تاریخ با قیمت پایین میدن. میدونی بدون تاریخ یعنی چی؟ و این یعنی تا ۲۲ بهمن پایین میاد قیمتش ( قیمت طلا چون میخوام طلای خام بگیرم)یا ریسکه تا اون موقع صبر کردن امشب شده بود ۲۷۵۰⚘

با حیوانات مهربون باش♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دوباره امشب رفتم چند جا دیدم پایین تر اومده و یه طلا فروشی گفت برای ۲۲ بهمن سکه بدون تاریخ با ...

سکه بدون تاریخ تا حالا نشنیدم، طلای آب شده هم ریسکش بالاس، بهترین و امن ترین خرید طلای شکسته یا طلای مستعمل با کارمزد پایینه، یا یه سری از طلا فروشیا طلاهای مدل قدیمیشونو فقط با سود 7 درصد میفروشن اینم گزینه ی خوبیه، ما خودمون خرید کردیم، طلاهای مدل قدیمی رو یا کارایی که تک مونده 

یه مقدار دیگه صبر کنید هر روز قیمتا رو از این سایت چک کنید www.tgju.org، معتبره و قیمتا لحظه ایه

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
سکه بدون تاریخ تا حالا نشنیدم، طلای آب شده هم ریسکش بالاس، بهترین و امن ترین خرید طلای شکسته یا طلای ...

خواهر جان واقعا ممنون برای راهنمایی هات فقط میشه بگی شمس چرا ریسکش بالاس؟

با حیوانات مهربون باش♥️

خواهر جان واقعا ممنون برای راهنمایی هات فقط میشه بگی شمس چرا ریسکش بالاس؟

خواهش میکنم عزیزم، شمش مشکلی نداره، طلای آب شده ریسک داره 

خواهش میکنم عزیزم، شمش مشکلی نداره، طلای آب شده ریسک داره 

حالا من زیاد وارد نیستم عزیزم گفتم طلای خام بگیرم که ۲ درصد میده اونم هی میگفت شمش. همونه؟

با حیوانات مهربون باش♥️

حالا من زیاد وارد نیستم عزیزم گفتم طلای خام بگیرم که ۲ درصد میده اونم هی میگفت شمش. همونه؟

اعتبار شمش طلا بیشتره، خلوص طلاش و تهیه اش دقت بیشتری داره در واقع طلا با عیار بالاتره، اما طلای آب شده از طلاهای مختلف دست دومو یا طلا با عیارای پایین تر درست میشن، شمش طلا یه مقدار کارمزد داره اما طلای آب شده به قیمت طلای خامه، طلای آب شده خریدش از این جهت ریسک داره که ممکنه داخلش فلزات دیگه ام قاطی کنن، و معمولا تو مبالغ پایین نمیدن، تو مبالغ بالا باید بخرید و از جاهای معتبر و مطمئن، روش مهر حک بشه و معمولا فقط میتونید به همون کسی که ازش خریدید بفروشیدش چون جاهای دیگه بخاطر احتمال ناخالصیش ویا استفاده طلا با عیار پایین تر توش ازتون نمیخرن

حالا اگه آشنای طلا فروش مطمئن دارید که ازش بخرید میتونید طلای آب شده بگیرید البته بعدا فقط باید به خودش بفروشیدش، من خودم به شخصه باشم حاضرم یه چند درصدی کارمزد بدم اما ریسک به اون بزرگی رو قبول نمیکنم که طلای آب شد‌ه ای که نسبت به عیار و خلوصش هیچ اطمینانی ندارم بخرم

مرسی عشقم ♥️

خواهش میکنم جانم 😘