2821
2789
عنوان

اهنگ تتلو

695 بازدید | 34 پست

خودم  مال من. باش حرامسرا بهشت. مسخره بازی من باهات قهرم بزنم نفت در بیاد گوش کردم

چندتا باحالشو معرفی کنین لطفا.  اونایی که از تتلو متنفرن نظر ندن لطفا

منو توی تاپیک های قانون جذب  و حاجتروایی، تگ کتین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه سبکیشو دوس داری ؟ عاشقانه . گنگ . مبهم . اعتراضی . به قول خودش دامبولی ؟

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

عید امسال،انتظار،خلسه ی سرم بمابزن،غم گرفته کوچه های مارو،کی مثل من،مال من باش،سربار،گرگ۳،شب۲،نوازش۲،هروقت ک بودی

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
چ‌کاریه طرف میاد سلیقه خودشو بهت میگه .. ی لحظه بزن گوگل فول آلبوم تتلو همش میاد همونجا تیکه هاشو گو ...

اخه. خیلی زیادن

گلچین میخوام

ولی حرف جالبی زدین تو فکر رفتم

منو توی تاپیک های قانون جذب  و حاجتروایی، تگ کتین

مگه هنوزم کسی تتلو گوش میده؟

من سلیقم رو شادمهر بود فقط ، چن روز پیش تو انستا ی کلیپ تتلو رو دیدم ینی عاااشق صداش شدم ، گوش کن بخدا صداش ته ته قشنگیه یا شایدم تو اون کلیپ اونجوری بوده

نوازش و با تو خیلی خیلی عاشقانه ان 

تو حرفاش دقیق شو 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

باتو🫠

منم بانداریم

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
من سلیقم رو شادمهر بود فقط ، چن روز پیش تو انستا ی کلیپ تتلو رو دیدم ینی عاااشق صداش شدم ، گوش کن بخ ...

من نصف حال الانمو مدیون اهنگای تتلوام،ی مدت اصلا نمیتونسم اهنگ گوش کنم( بعدطلاق)فقط اهنگای تتلو بود ک ارومم میکرد🥲

به تماشای کدوم دشت بشینم 

همه چی سوخت چه بد سوخت چه بد سوخت 🥲

به بلندای کدوم کوه برم 

غم پاهامو یه زمین دوخت چه بد دوخت ، چه بد دوخت ..

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز