اخه. خیلی زیادن گلچین میخوام ولی حرف جالبی زدین تو فکر رفتم
آره بابا نگا کن طرف بالاسری من رفته یه نگاه به لیست آهنگایی ک از تتلو داره تو گوشیش سرچ زده نگا کرده اومده یکی یکی برات نوشته 😂😂 سر حوصله گوگل کن یکی یکی گوش کن تیکه هاشو حالا ن کامل اونی ک خوشت میاد و دان میکنی بهترین راه همینه وگرنه من خودم تتلیتی ام در حدی ک کاریکاتورشم کشیدم اما بخام بگم بهت تو چمیدونی دانلود میکنی و گوش میکنی باهاش حال نمیکنی والایا 😄
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جهنم یه دفعه دیگه میخوام تبسم درد سربار الله شیطان حق میخوام مرگ چطوری میشه ماه کامل گدایی دیدی حیف دیدید رفت ک. ننش مادر ج.... بلند بلند انقلاب سلح من ۲۳۴ هر وقت که بودی دوباره لش لیدوکایین عقرب یه جوری اوکی کنیدم دلم میخواد ۱۲ همون بهتر که بری سکو پرتاب نصفه شب پریشب دیشب شب ۱۲ رفتنت خیلی آهنگای زیاده بعدا خواستی بگو میگ خودم تتلیتیم با افتخار و همه آهنگا رو آنقدر گوش کردم حفظم هر سوالی درباره تتلو و آهنگا و رمز های داخل آهنگا و مفهوم حرفاش داشتی در خدمتم
من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️🩹
ببین تتلو آدمیه که هیچ آهنگی هیچ آهنگی چه اولین چه آخرین تو هیچ موقعیت رو نمیتونی بگی که خوشم نمیاد احتمال داره بگی چون درکش نکردی و قول میدوم اون آهنگو بعدا بیشتر از همه آهنگا هم دوست داری برو همه آهنگا رو گوش بده مطمئنم هیچ موقع بد توش نیس از همش خوشت میاد پیشنهاد میدم آلبوم به آلبوم گوش بده اول آلبوم ۷۸ بعد بهت بعد سهم بعد جهنم بعد برزخ و یین یانگ و فرشته و تتلیتی و خیلی آلبوم داره و یکی از یکی بهتر آهنگ اون دیگه نمیتونه رو حتما گوش بده
من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️🩹