2777
2789
عنوان

خیلی حس بدی دارم

76 بازدید | 9 پست

نسبت به همسن و سالام خیلی گندم قدم خیلی بلنده ولی وزنم اوکیه تقریبا سایز پام ۴۰ تو ۱۶ سالگی خجالت میکشم اصن

زشتم هستم

اخلاقم ولی با همه میسازم ولی هیچیکی بامن حال نمیکنه

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکی از قد پایین می‌نالند یکی قد بلند بیخیال عزیز دلم سنت بره بالاتر خوشگلتر میشی یاد میگیری به خودت برسی و کلی هم تغییر میکنی اعتماد به نفس داشته باش عزیزم مطمینم خوشکلی فقط قبول نداری خودتو

اینطوری نگو تو خاصی و در آینده موفق خواهی بود:)

از کجا میدونی

درسام عالیه

اخلاقم خیلی خوبه ولی نمیدونم خدا چرا یه ظاهر درست حسابی بهم نداده شبیه میت ام

همه هم از پشت بهم خنجر میزنن

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
یکی از قد پایین می‌نالند یکی قد بلند بیخیال عزیز دلم سنت بره بالاتر خوشگلتر میشی یاد میگیری به خودت ...

بخدا اعتماد بنفسمو اصن از دست دادم

سیبیلا و ابروهامو هنوز نزدم البته بنظرم زوده

تا حالا یه وسیله آرایشی هم نزدم بازم زوده بنظرم

ازین خودمراقبتی های پوست و مو

لباسای درست حسابی هم مامانم نمیذاره بگیرم همیشه با سلیقه خودش میگیره و اصن دوست ندارمشون

بخدا اعتماد بنفسمو اصن از دست دادم سیبیلا و ابروهامو هنوز نزدم البته بنظرم زوده تا حالا یه وسیله آ ...

خوب عزیزم دلیلش همینه دیگه اگه اجازه شو داری سبیلتو بزن کلی اعتماد به نفس پیدا میکنی برس به خودت دلیل نمیشه چون سنت کمه نرسی به خودت این اشتباهه ولی در حد سنت برس به خودت و البته با مامانتم دعوا نکن و سعی کن دلشو بدست بیاری و قانعش کنی 

خوب عزیزم دلیلش همینه دیگه اگه اجازه شو داری سبیلتو بزن کلی اعتماد به نفس پیدا میکنی برس به خودت دلی ...

نمیذاره هیچوقتتتت

رابطش با هام خوبه ها ولی نه نمیذاره 

من فقط به دندونام میرسم و صب و شب یبار صورتمو با آب میشورمو میرم بیرون ضد آفتاب میزنم

نمیذاره هیچوقتتتت رابطش با هام خوبه ها ولی نه نمیذاره  من فقط به دندونام میرسم و صب و شب یبار ...

یا مامان بزرگم افتادم نمیزاشت موهای دستمم بزنم یه بار رفتم یه ژیلت از عمم کش  رفتم اول سیبیلو زدم  و دست و پامو بعد یه کتک حسابی خوردم ولی دیگه نزاشتم در بیاد یعنی ژیلت حکم مواد مخدر داشت واسم واسه اونام عادی شد کم کم ولی شما حرف بزن باهاش بگو خجالت میکشم مسخرم میکنن دوست دارم اینکارو کنم بعد احتمالا ۱۰بار رضایت بده😉