2777
2789
عنوان

حاضر جوابا بیاید یکم بهم یاد بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 40 پست
سعی کن جوابشو بدی  رک باش  مگه ازش میترسی؟ نکنه شوهرت طرف اونو میگیره

نه اصلا طرفشو نمیگیره من چون ده سال ازم بزرگتر احترامشو میذارم دوست دارم بلد باشم محترمانه جواب دندان شکن بهش بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر پرو هست سریع جواب میده

بده 

شماهم جواب بده 

چهاربار که کم نیاوردی ادم میشه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
نه اصلا طرفشو نمیگیره من چون ده سال ازم بزرگتر احترامشو میذارم دوست دارم بلد باشم محترمانه جواب دندا ...

جواب های دندان شکن محترمانه نیستن

جواب محترمانه نمیتونه دندون طرف رو بشکونه

مثل خودش جواب بده

{ خانم هستم }
بده  شماهم جواب بده  چهاربار که کم نیاوردی ادم میشه

مثلا من همون لحظه نمیتونم جواب بدم ولی یه جور دیگه تلافی میکنم مثلا جاریم 46سالشه بعد دخترش سه سالشه خودش بما میگه 39سالمه سنشو کم میگه بعد بمن گفت خواهرت بعد زایمان باید لولشو ببنده منم بستم گفتم اره برا شما بستن ولی خواهر من زیر 40سال براش نمیبندن

هیچ‌وقت جواب نمیتونم بدم بعدش خود خوری میکنم یه بارم شوهرش از غذای من تعریف کرد گفت خوش به حال داداش ...

ببین بهش بفهمون میتونی جواب بدی اما کسر شانت میشه باهاش همکلام بشی

اگه طوری وانمود کنی که هر دفعه حرف میشنوی و بلد نیستی جواب بدی بده اما اگر لبخند بزنی و سرتو به نشون تاسف تکون بدی یا نفس بلند بکشی و بگی عجب...... میسوزه از اینکه سگ محلش میکنی 

ببین بهش بفهمون میتونی جواب بدی اما کسر شانت میشه باهاش همکلام بشی اگه طوری وانمود کنی که هر دفعه ح ...

راستی من الان که اسمتو دیدم یاد خواهرت افتادم

بلاخره اون دختر بیگناه به حقش رسید یا نه؟ 

ایشون دوتا تیکه بهت انداخت یکی اینکه دیگه بارادر نمیشی با این حجم از اختلافات و یکی اینکه 

لباسا دست دوم خودشا بده و منتشا سرت بزاره و تونا تحقیر کنه 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

سلام عزیزم

زخم زبان خیلی بده وتا زمانی که روح تو از حرف اون در عذاب باشه درآن دنیا وعالم برزخ عداب خواهد کشید و چقد آدم بدبختیه 

ولی اینکه توهم عذاب میکشی از تیکه و دنبال راه حلی به قول دوستم ما از بس ساده ایم یکی که ی حرف میزنه بعد که میایم خونه تازه میفهمیم چه تیکه های بدی بهمون گفته و چه جوابها که میتونستیم بدیم وندادیم تنها راه حل من برای شما اینکه بهتره سیاست را بزاری کناریا حاضر جوابی 

هر موقعه ی حرفی زد بهت برخورد بهش بگو من ازاین حرفت ناراحت شدم دیگه تکرار نشه 

صادقانه بگو و زخم زبان و تیکه انداختن خوب نیس 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...