2777
2789
عنوان

حاضر جوابا بیاید یکم بهم یاد بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 40 پست
بعدم برا بار چندم بهم گفت شب نامزدیتون یه وضعی بوده خونه مادرشوهر راضب به ازدواجتون نبودن بعد از 15س ...

واااااایییی مگه لالیییییییی چقد عوضیهههههه  

فقط 49 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تخمک ، سمت اسپرم شنا نمیکنه ، هیچوقت دنبال یه مرد نرو...  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید میگفتی ای بابااا حالا دلیل نمیشه چون شما لباس بچه هاتو از کسی به نیازمند بخشیده گرفتی؛ فکر کنی ...

بهترین جواب

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
بعدم برا بار چندم بهم گفت شب نامزدیتون یه وضعی بوده خونه مادرشوهر راضب به ازدواجتون نبودن بعد از 15س ...

چقدر بی شعوره آخه به اون چه ربطی داره  سکوت نکن سواستفاده میکنه در کمال آرامش و احترام جوابشو بده 

این حاضر جوابی لازم نداره میگفتی من هرموقع بچه بخوام لباس نو براش میخرم دلم نمیاد لباس کهنه تن بچم ...

اخه چون پدر مادرم فوت شدن برا اون میگه که یعنی کسی نیست برات سیسمونی بگیره

دفعه بعدی دیدیش بگو عه چقدر بد یکم میوه مونده نگه داشته بودم بدم بهت دیدیم خبرت نشد دادم بز همسایمون

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
اینجور ادمها رو نادیده بگیر یکبار جواب بدی دوبار سه بار همش ک نمیشه جنگید محلش نده ارزش خودتو نیار ...

هیچ‌وقت جواب نمیتونم بدم بعدش خود خوری میکنم یه بارم شوهرش از غذای من تعریف کرد گفت خوش به حال داداشم همش غذاهای خوشمزه میخوره جاریمم گفت غک کن تو هم غذای خوشمزه خوردی چاق بی ریخت شدی ،اخه من چاقم البته الان خیلی لاغرتر شدم اون موقع چاق بودم 

اخه چون پدر مادرم فوت شدن برا اون میگه که یعنی کسی نیست برات سیسمونی بگیره

سیسمونی که دیگه مد نیست

پدر و مادر خود بچه براش میخرن

بگو مگه بچم بابا نداره که تو لباس بهش بدی

{ خانم هستم }
سیسمونی که دیگه مد نیست پدر و مادر خود بچه براش میخرن بگو مگه بچم بابا نداره که تو لباس بهش بدی

خیلی عصبیم کردمنم فقط بهش گفتم بعضی ادمها وقتی حوابشون ندی فک میکنند بلد نیستی یا میترسی نمیفهمند داری احترامشون میذاری

خیلی عصبیم کردمنم فقط بهش گفتم بعضی ادمها وقتی حوابشون ندی فک میکنند بلد نیستی یا میترسی نمیفهمند دا ...

سعی کن جوابشو بدی 

رک باش

مگه ازش میترسی؟ نکنه شوهرت طرف اونو میگیره

{ خانم هستم }