2789
عنوان

مستی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 33 پست

از عوارض بدش بگو هیچ وخ نگو نخور نخور اون لج می‌کنه اینطوری فقط بشین و از عوارض بدش غیر مستقیم بگو توی گوگل سرچ کن بگو فلانی خوردی اینطوری شده . راست میگم بخدا من خدم به عنوان کسی ک میخوردم و در نهایت اووردوز کردم معدم خیلی داغون شد و حافظمم خیلی ضعیفه من خیلی بی احتیاطی کردم ت این مورد 

کاربر ابن کم برادر ابن زیاد هستم🖤 اگه از کامنتم خوشت اومد لایک نکن لطفا اعلانم پر میشه دوست عزیزم🙏

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به خانواده س نگو  چون اونا بچه شون رو بهتر میشناسن ..ببخشیدا بچه ی مشروب خوار شون رو انداختن ب ...

نه اصلا اهل اینکارا نیست خیلی خوبه چند وقته بیکاره و از فشار عصبی میره پیش دوسه نفر که این کاره آن اگه نه واقعا عاشقشم و برامون کم نمیزاره

عاشقشم چند وقته بیکار شده برا همین رو آورده به مشروب اونم نه همیشه هفته دوسه بار 

گوشیشو بردار زنگ برن ب رفیقاش فوش بکش دیگ نمیان سمتش

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

بشین پای دردو دلاش بگو درسته کارتو از دست دادی دنیا ک ب آخر نرسیده با مشروب و الکل ک درست نمیشه یکم دارو نوازشش کن مردارو همینطوری میشه خرشون کرد بخدا

کاربر ابن کم برادر ابن زیاد هستم🖤 اگه از کامنتم خوشت اومد لایک نکن لطفا اعلانم پر میشه دوست عزیزم🙏

از عوارض بدش بگو هیچ وخ نگو نخور نخور اون لج می‌کنه اینطوری فقط بشین و از عوارض بدش غیر مستقیم بگو ت ...

این کاره نیست فقط از فشار عصبی که بیکاره میره پیش چندتا دوستاش که خیر نبینن این کاره ان

وختی خاس با دوستاش بره مست کنه تحریکش کن لباسای س. سی بپوش غذای خوب درست کن بهش بچسبون خدتو ک نره 

نه اصلا اهل اینکارا نیست خیلی خوبه چند وقته بیکاره و از فشار عصبی میره پیش دوسه نفر که این کاره آن ا ...

خب خدارو شکر که دوسش داری و شرایط بدش رو درک میکنی 

به امید. خدا می‌فهمه رفیق بازی خوب نیس و عاقل تر میشه و زندگی تون خوب میشه ان شالله 

خدایا شکرت بابت همه چی .💚
خواستم اینکارا کنم ولی عصبانی میشه میترسم لج کنه

ب یکبار می ارزه فوقش میخاد قهر کنه

الان حق با توعه اگ رفیقاش خوب بودن تنهاش نمیزاشتن

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂