2777
2789

تا چهل روز 

برای رزق روزی پربرکتی پول 

خدایی جواب میده 

محاله شروع کنی بخوندن رزق روزی تون زیاد نشه 

بهترین وقت هرشب قبل خواب .

هستین به نیت هم بخونیم ؟؟؟؟؟

حالا اگه سخته از بازار یا مایکت دانلود کنی سورش کوتاهم هست چند شب که بخونی رون میشد 

ولی بیاید به نیت هم بخونیم معجزشو ببینیم 🤩

هرچند نفر هم شدیم مهم نیس هرشب به نیت یکی بخونیم تا ۴۰روز تموم بشه ..

اگه میخواین هروز من تگتون میکنم لیست میکنم اسمارو. به نوبت بخونیم 

اسم واقعی تون بگید نیت که میکنیم اسم ببریم ... 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

شفای بیمار در ای سی یو

انشالله خوب میشه 🙏چشم حتما در نظر میگیریم 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از اول اسفند قرار حفظ سوره واقعه از رو شروع کنم بعد از اینکه با بچه ها حفظ سوره انسانو تموم. کنیم 

اونایی که دوست دارن توی تاپیکم بگن

التماس دعا

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
منم هستم

خوش اومدی ببینم چند نفر میشیم لیست میدم تگت میکنم عزیزم 

منم هستم عزیزم

من

من از اول اسفند قرار حفظ سوره واقعه از رو شروع کنم بعد از اینکه با بچه ها حفظ سوره انسانو تموم. کنیم ...

چقد عالی بهت قول میدم زود حفظ کنی خیلی راحت التماس دعا 

امیدوارم تعداد زیاد بشه

شما نیت کنید ۴۰روز بخون..هرتعداد شدیم اشکال نداره..

ولی وقتی درحق هم دعا میکنیم خیلی زودتر جواب می‌گیریم 🤩👌🏻