2777
2789
عنوان

بیاین بهم معرفی کنید...کتاب📖

130 بازدید | 19 پست

کتاب خوندنو دوست دارم...ولی خرید کتاب خیلی گرون درمیاد

یه چندتا معرفی کنید که برن دانلود کنم(دانلود رایگان حلال باشه)

اهل رمان های مضخرف نیستم مذهبیم ولی رمان های عاشقانه آبکی مذهبی من درآوردی هم نمیخونم کتاب خوب باید تاثیر خوب بزاره نه منفی

بیشتر اهل خوندن زندگینامه های آدمای تاثیر گذارم(مثلا شهدا)

رمان یادت باشه رو فعلا دارم میخونم‌...کتاب این سبکی میشناسین...؟

پیشنهاداتون چیه؟

نزار تقویم واست تصمیم بگیره😐تولدت مبارک😂

رمان نمیخونم 

اما این کتاب بی نظیره 

عادتهای اتمی اثر کلییر 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر مجردی کتابای شهدای خانوم خیلی خوب هستن ولی اگر متاهلی کتابای رمانای مذهبی شهدا رو بخون مثل اسم تو مصطفی است یا رمانای همسر شهید ولی خب کتابای دیگه جذاب هم هستن مثل کتاب بینهایت من خودم کتابای مرگ برزخ خیلی دوست دارم جذابن

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

نمیدونمم طبق سلیقته یا نه رمان با موضوع اجتماعی سمفونی مردگان و پیشنهاد میکنم قلعه حیوانات و تموم نکردم 

بوف کور از صادق هدایت ۱۹۸۴ هم خوبه اما سنگینه رمان کلاسیک تصویر دوریانگری و پیشنهاد میکنم خیلی زیباست 

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
اگر مجردی کتابای شهدای خانوم خیلی خوب هستن ولی اگر متاهلی کتابای رمانای مذهبی شهدا رو بخون مثل اسم ت ...

از هر دو نوعش میخونم‌اشکال نداره😂؟

ممنون💖

مگه تاثیر داره؟؟😂 مجرد🤷🏻‍♀️

اره هرکس در اقتضای شرایطی که داره باید کتاب بخونه چون کتاب ذهن ادمو پرواز میده مثلا کسی که مجرده میاد رمان عاشقانه مثبت ۱۸ میخونه خیلی بده منظورم شما نیستی ها رمانای شهادا فرق داره و کسی هم که مجرده اگر یک داستان درمورد زندگی یک دختر مثل خودش بخونه خیلی تاثیرش بیشتره

از هر دو نوعش میخونم‌اشکال نداره😂؟ ممنون💖

🤪😍 نه نداره چون خودمم خوندم ولی خب کتاب یادت باشه تو دوران مجردی نمیچسبه وقتی متاهل بشی با خط خط کتابش گریت میگیره

اره هرکس در اقتضای شرایطی که داره باید کتاب بخونه چون کتاب ذهن ادمو پرواز میده مثلا کسی که مجرده میا ...

نه من سمت اونا نمیرم😶

خوندن باید تاثیرش مثبت باشه نه روان آدمو به انحراف بکشونه

الان رمان یادت باشه (راجب شهید سیاهکالیه)عاشقانست

چیزی که خیلی تاکید داره زندگی ساده و ساده زیستنه و این تاثیر مثبت داره 

رو منه مجرد😂