2777
2789
عنوان

جوجه رنگیم

187 بازدید | 12 پست

جوجه رنگیم امروز مرد نزدیک یه ماهو خورده ای بود داشتم هیچیش نبود خیلی زرنگ بود  یکم مقعدش باد کرده بود بیرون اومده بود امروز دیدم بی حاله تو دستام جون داد😭😭😭😭خیلی خیلی دوسش داشتم صبحا همیشه اول کار  بهش سر میزدم غذا میدادم خیلیی دوسش داشتم وابسته بودم بهش الان خیلی حالم بده هی یادش میوفتم 😭💔

وای دلم میخواد گریه کنم برات من ۲ تا طوطی دارم یکیش ۲ سالشه یکیش ۱ سال از ۱ هفتگی بزرگشون کردم میتر ...

عمرشون زیاده طوطیا مث جوجه رنگی نیست کثافتا رنگشون ک میکنن میمیرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امان از جوجه رنگی ها گناه دارن باید مقعدشون رو با روغن چرب میکردی طفلکی ها تا اونجاشون متورم میشه میمیرن

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
امان از جوجه رنگی ها گناه دارن باید مقعدشون رو با روغن چرب میکردی طفلکی ها تا اونجاشون متورم میشه می ...

دلیلش چیه ک متورم میشه؟ 

چرب میکردم مرتب با وازلینو پماد تتراساکلین ولی مرد

دلیلش چیه ک متورم میشه؟  چرب میکردم مرتب با وازلینو پماد تتراساکلین ولی مرد

معذرت میخام راحت مدفوعشون از داخل بسته میشه مادرم می‌گفت اون موقع

دوتا بچه گربه داشتم توی حیاط خونمون. مادرش زایید. اینا جلو چشمم بزرگ شدن. هرروز کلی باهاشون بازی میکردم. میومدن توی تخت پیشم میخوابیدن . صداشون میزدم. بدو بدو میومدن غذا میدادم بهسون. یه روز صب جفتشو با هم تیر زدن.  تا چند روز کلافه بودم. شبا نصف شب پا میشدم گریه بلند بلند میکردم

بعدش تصمیم گرفتم عکساشونو از گوشیم پاک کنم. یادشون نیوفتم  و به این فک کنم که الان  از این زندگی سختشون راحت شدن. یماه بعد کلا فراموششون کردم

خب چی باعث میشه اینجور شه؟ 

نمیدونم عزیزم احتمالا غذای درست بهشون نمیدیم یا مثلاً چیزی بهشون میدیم که نمیسازه بهشون 

دوتا بچه گربه داشتم توی حیاط خونمون. مادرش زایید. اینا جلو چشمم بزرگ شدن. هرروز کلی باهاشون بازی میک ...

اخی خیلی بده منم موندم جاش دوباره جوجه بخرم تا حالم بهتر بشه ایندفه دیگه رنگی نخرم خونگیا بخرم