2821
2789
عنوان

مدرک دکتری

669 بازدید | 24 پست

سلام کسی اینجا هس که مدرک دکتراشو تازه گرفته باشه..بیاین بگین برنامتون برای آینده چیه؟من که خیلی حالم بده..حوصله انجام هیچ کاریو ندارم ..بسکه تو دکترا بهم فشار اومده

دوتا دکترا گرفتم 

یکی دکترای حرفه ای پزشکی و دومی دکترای تخصصی ژنتیک پزشکی 

الان هم پژوهشگر یا دانشجوی پسا دکترا هستم 

هدفم موفقیت و ارتقای سواد هست 

شما مشکلت چیه عزیزم ؟ 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
دوتا دکترا گرفتم  یکی دکترای حرفه ای پزشکی و دومی دکترای تخصصی ژنتیک پزشکی  الان هم پژوه ...

این دکترای حرفه ای که میگین همون 7 سال ابتدایی پزشکی هست؟ که بهش میگن دکترای عمومی پزشکی؟ 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوتا دکترا گرفتم  یکی دکترای حرفه ای پزشکی و دومی دکترای تخصصی ژنتیک پزشکی  الان هم پژوه ...

شما پزشکی عمومی تو تموم کردی عزیزم؟من دکترای مهندسیمو تازه تموم کردم..تصمیم به پست داک تو ی کشور دیگه دارم..منتاها بعضی موقع ها میگم کاش دکترامو تو پزشکی گرفته بودم..نکنه به خاطر شغل و درآمد و..دچار مشکل بشم..خلاصه دچار ترس شدم

شما پزشکی عمومی تو تموم کردی عزیزم؟من دکترای مهندسیمو تازه تموم کردم..تصمیم به پست داک تو ی کشور دیگ ...

بله تقریبا  ۲۵ سالم بود که پزشک عمومی شدم 

الان ۳۱ سالم هست 

پست دکترا عزیزم که مدرک ارائه نمیشه و چون جنبه پژوهش داره و توی vc پژوهشگر ثبت میشه ، پس بهتره دانشگاهی که اخذ دکترا کردین پست دکترا رو بگذرونید

در مورد دکترای مهندسی بهتره تحقیقات کنید ببینید کدوم کشور یا شهر مستعد اشتغال زایی در حیطه مدرک تون رو داره و گام به گام شروع کنید 

شما پزشکی عمومی تو تموم کردی عزیزم؟من دکترای مهندسیمو تازه تموم کردم..تصمیم به پست داک تو ی کشور دیگ ...

خب رشته مهندسی باپزشکی قابل قیاس نیست. دکترا مهندسی یا باید برای یه شرکت کار کنی که تهش کارمندیه حالا شانس بیاری بعد 10 سال جایی مدیر بشی که حقوقش بیست سی میلیونه. ولی پزشکها البته نه پزشک عمومی وضعشون خیلی بهتره

تنها راه موفقیت مهنسا اینکه وارد بیزینس مهندسی بشن. یعنی در راستای رشتتون یه کسب و کار تجاری راه بندازید

میشه دعوت دوستیمو قبول کنی لطفا .ازتون سوال داشتم

همیشه با خودت تکرار کن به من ربطی نداره یا بهتر بگم زندگی هیچ کس به من ربطی نداره بگو عادت کنه هم دهنت هم ذهنت
میشه دعوت دوستیمو قبول کنی لطفا .ازتون سوال داشتم

عزیزم قبلا درخواست دوستی به راحتی پذیرفته میشد 

اما الان به علت اینکه لیست دوستان خیلی زیاد شده سایت ارور میده 

عزیزم قبلا درخواست دوستی به راحتی پذیرفته میشد  اما الان به علت اینکه لیست دوستان خیلی زیاد شد ...

میخواستم یه عکس براتون بفرستم .میترسم بقیه بدشون بیاد .ممنون میشم اگه نظرتو بگی.من پریود بودم تو زمان پرسود یه چیزی اطمینان دفع شد بعدشم رفتم سونو گفتن سالمم و چیزی نیست .بفرستم ببینیش؟؟؟

همیشه با خودت تکرار کن به من ربطی نداره یا بهتر بگم زندگی هیچ کس به من ربطی نداره بگو عادت کنه هم دهنت هم ذهنت
بله تقریبا  ۲۵ سالم بود که پزشک عمومی شدم  الان ۳۱ سالم هست  پست دکترا عزیزم که مدر ...

عزیزم شما الان در ایران مشغول پست داکی یا خارج؟من هم درخواست دوستی بهتون فرستادم..چند تا سوال داشتم..چون پروژه دکترام در حیطه پزشکی بوده

خب رشته مهندسی باپزشکی قابل قیاس نیست. دکترا مهندسی یا باید برای یه شرکت کار کنی که تهش کارمندیه حال ...

من دیگه حاضر به کارمندی نیستم..به فکر راه انداختن بیزنس خودم هم هستم