2821
2789
عنوان

مدرک دکتری

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 24 پست
میخواستم یه عکس براتون بفرستم .میترسم بقیه بدشون بیاد .ممنون میشم اگه نظرتو بگی.من پریود بودم تو زما ...

عزیزم با دیدن که نمیشه تشخیص داد 

حتی توی خصوصی نمیشه عکس ارسال کرد 

برای تشخیص ماهیت توده های دفع شده باید ازش نمونه برداشت و آزمایش انجام داد 

ممکنه کاربری تون تعلیق بشه 

مهم ترین نکته این هست که سونوگرافی مشکلی نداشته یعنی چیزی که از شما دفع شده یا لخته خون سفت شده ناشی از خون پریودی بوده که به علت چسبندگی   به شکل لخته شدن 

یا عفونت و یا کیست دفع شده بوده 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
بله تقریبا  ۲۵ سالم بود که پزشک عمومی شدم  الان ۳۱ سالم هست  پست دکترا عزیزم که مدر ...

تخصص ژنتیک که خیلی عالیه..اگه کشور دیگه هم بری خیلی خواستار داره..من واقعیتش بعد از کلی ریاضی و مهندسی خوندن به رشته های مرتبط با پزشکی و زیست و ..علاقه مند شدم  خیلی دوست دارم تو محیطهای پژوهشی پزشکی و مرتبط با درمان باشم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

صبور هستم ولی همکلاسی هام نفهم هستن  اذیت میکنن سر همه چی  این خیلییی یعنی قراره بمیرم…. ...

اهمیت ندین بهشون 

منم همکلاسی هایی داشتم که بنا بر دلایلی مثل حسادت خیلی اذیت میکردن 

خودتون رو درگیر اونها نکنید به درس تون و آینده تون تمرکز کنید 

عزیزم شما الان در ایران مشغول پست داکی یا خارج؟من هم درخواست دوستی بهتون فرستادم..چند تا سوال داشتم. ...

من ایران اخذ دکترای md ( پزشکی عمومی ) و دکترای ژنتیک پزشکی داشتم 

برای همین الان ایران هستم 

درسته ژنتیک پزشکی به شرط اینکه پزشک مدرک دکترای حرفه ای یا پزشکی عمومی رو داشته باشه خیلی موقعیت شغلی و در آمد خیلللی بالایی داره 

عزیزم توی پذیرش درخواست دوستی مشکل دارم 

یعنی سایت بهم ارور میده ، احتمالا  چون لیست دوستان به حداکثر امکان رسیده 

اگر نه همیشه درخواست هارو میپذیرم 

دوستان می‌دونن

تخصص ژنتیک که خیلی عالیه..اگه کشور دیگه هم بری خیلی خواستار داره..من واقعیتش بعد از کلی ریاضی و مهند ...

چی بگم عزیزم 

اما ماهی رو هروقت از آب بگیری تازه س 

میتونید الان هم به پزشکی اقدام کنید 

شما که به قول خودتون دروس ریاضی و مهندسی رو سپری کردین توی سپری کردن دروس فیزیک عمومی پزشکی و فیزیک تخصصی پزشکی یا  همینطور ریاضی تخصصی و عمومی پزشکی مشکلی ندارید و حداقل دروس عمومی رو میتونید با موفقیت و نمرات بالا پست سر بزارید 

بعدش اگر دیدن علاقه دارید میتونید ادامه بدین 

چی بگم عزیزم  اما ماهی رو هروقت از آب بگیری تازه س  میتونید الان هم به پزشکی اقدام کنید& ...

مرسی خانم دکتر عزیز..من حتی برای خوندن پزشکی هم به فکر اونورم..به نظر میاد شما در کنار کار درمانی کارهای پژوهش انجام میدین درست میگم؟ببخشید اگه سوال زیاد میپرسم..دارم برآورد میکنم ارزش داره که ی مدرک پزشکی عمومی بگیرم😉

مرسی خانم دکتر عزیز..من حتی برای خوندن پزشکی هم به فکر اونورم..به نظر میاد شما در کنار کار درمانی کا ...

نه عزیزم منظورم از پژوهشگر دانشجویی پسا دکترا بود 

همون طور که میدونید برای پسا دکترا مدرکی دریافت نمیشه و حتی دانشجوی پسا دکترا می‌تونه درآمد داشته باشه و بهش حقوق تعلق میگیره 

درواقع منظورم پژوهش به طور تحقیقات و منبع آوری نیست ، منظورم دانشجویی پسا دکترا بود که دیگه دانشجو بهش نمیگن و دوستانی که به تحصیل در پسا دکترا میپردازن پژوهشگر هستن و حتی درآمد دارن 

درواقع منظورم  دوره research student برای پسا دکترا بود نه researcher بودن توی پرتال تحقیقات و جمع آوری منبع و کشف دیته 

ان شاءالله بعد از سپری کردن دوره چند ساله پسا دکترا 

میتونم به عنوان researcher در زمینه کشف دیته و دست آورد نوین توی آزمایشگاه فردی خودم تلاش کنم 

مرسی خانم دکتر عزیز..من حتی برای خوندن پزشکی هم به فکر اونورم..به نظر میاد شما در کنار کار درمانی کا ...

پست قبلی که برای شما گزاشتم رو ویرایش زدم عزیزم 

میتونید بخونید 

و اینکه برای دکترای md توی خارج از کشور چون شما احساس ضعف و خستگی دارید سپری کردن مراحل پذیرش ممکنه شما رو اذیت کنه و این خودش باعث میشه خستگی مضاعف احساس کنید 

شما همین ایران اقدام کنید اگر دیدن علاقه دارید دیپلود کنید مدارک رو و برید پذیرش کشور دیگه بشین