2777
2789

قبلا از این رابطم دو رابطه دیگه داشتم ولی تو اون رابطه های یه سری خط قرمز هایی برا خودم داشتم و هیچ موقع زیر پا نزاشتمشون حتی اگه طرفم ناراحت بشه

اگه دعوا میشد هیچ موقع پیش قدم نمیشدم با اینکه موقع قهر اذیت میشدم

ولی تو این رابطه ام اصلا نمیتونمم دو سه ساعت قهر و کش بدم سریع میرم پیش قدم میشم حتی اگه مقصر من نیستم هیچ خط قرمزی ندارم و هر چی اون میگه میگم چشم هر چی میخواد و انجام میدم

یه بار که بدجور دعوا کرده بودیم گفت دیگه نمیخواد باهام باشه حس کردم دیگه نفسم بالا نمیاد 3 روزم بدون اب و غذا بودم دیگه حس کردم ذره ذره دارم میمیرم دید حالم بده اشتی کرد

چرا اینطوری شدم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی مردا از دخترای وابسته سو استفاده میکنن و زیاد خوششون نمیاد. بگردم برات که عاشق شدی

اصن پسره وابستش کرده برا همین ک بتونه سو استفاده کنه همین که اسی نوشته دیگه پا رو خط قرمزام میزارم اوج فاجعه رو نشون میده آخ آخ امان از بازی های روانی 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)