2777
2789

کوچیک که بودم همیشه حسرت بچه هایی رو میخوردم که مادرشون غر نمیزنه، مهربونه و تو هر خونه ای که باشن از زندگی لذت میبرن، چون مادر خودم دائم غر میزد و همش از خونه ایراد میگرفت اولین خونه ای که بچه بودم اونجا بودیم میگفت کوچیکه، بعد از چندسال نقل مکان کردیم به یه خونه ی بزرگ و خیلی قشنگ ایندفه مدام میگفت منطقه ش دوره از مرکز شهر و...

حالا الان ک من متاهلم، تا چند سال طبقه بالای خونه پدرشوهرم زندگی میکردیم که از دست مزاحمتای خودشونو مهموناشون عاصی بودم، اصن خونه ها یکی بود..درو وا میکردن میومدن تو!

بعد از چندسال خونه رو عوض کردن و اینجایی که الان هستیم رو خریدن، ی آپارتمان دو طبقه، ما طبقه دومیم

کم کم شوهرم طبقه خودمون رو از پدرشوهرم خرید و حالا مجبوریم چندین سال دیگه هم اینجا بمونیم تا خونه رو بفروشن که ما بتونیم جدا بشیم.

ولی الان من اصلا اینجا رو دوس ندارم، حتی قبل اینکه اینجا رو بخرن من داخلشو ندیده بودم چون اونا داشتن میخریدنش.

بزرگه نسبتا، ولی اصلانورگیر نیست، همش تاریکه و تمام روز چراغا روشنه، کفش سرامیک نیست و موکت گذاشتیم، موکت ها هم الان نیاز به شستن داره ولی شوهرمم کمکی نمیکنه، شبا مجبوریم با بچه تو یه اتاق بخوابیم چون اون یکی اتاق اصلا انگار دیوار نداره و از همه جاش باد سرد میاد، تابستونا جهنمه زمستونا یخ، حتی لوازم آرایش تابستونا اونجا نمیزارم بمونه چون از بس گرمه همه فاسد میشن.

من ده ساله که بالاسر مادرشوهر زندگی میکنم، هرموقه دلش میخواد درو وا میکنه میاد تو...همش تو زندگی من...خسته شدم...

بنظر شما منم تو نظر دخترم الان بدم؟؟

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

غر زدن ادمو اطرافيانو عصبي ميكنه حقيقتا 

من خودمم سر كوچيكي به شوهرم غر ميزنم البته ميدونم داره و بزرگتر نميكنه چون جايي كه ميخاييم حدود شش برابر اينجاست پولش البته پوله رو داره ولي خب كرده همه پولشو تو كار و ميگه اول خونه تو دوتا شهري كه مد نظرشه بخريم بعد اينجارو عوض كنيم چون اينجا جاش خوبه دوخابم هست ولي ما وسيله زياد داريم ازاونه جا تنگه 

بازسازيم شده ولي چند وقته ميگم خداروشكر همينم هست ناشكري نكنم خدا اينوهم ازم بگيره

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه غر میزنی اره از نظرش بدی چون از اول نباید قبول میکردی با خانواده شوهرت زندگی کنی وقتی قبول کرد ...

غر زیاد نمیزنم، ولی دخترم خودش دوس داره خونه رو عوض کنیم اتاق مجزا داشته باشه

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
غر زدن ادمو اطرافيانو عصبي ميكنه حقيقتا  من خودمم سر كوچيكي به شوهرم غر ميزنم البته ميدو ...

منم دوس دارم دلمو خوش کنم به چیزی که دارم، ولی بخدا نمیشه، مثلا الان اصلا دست و دلم نمیره به خونه تکونی کردن، میگم اینجا هیچ جوره باب دل من نمیشه، هرچی هم زحمت بکشم، یه اتاق کامل بلااستفاده س، بخاطر نقشه بد خونه و عایق نبودن،دوس دارم وسایل رو جابجا کنم ولی نمیتونم رو اون اتاق حسابی بکشم، موکتااا🤦‍♀️وای..کاش حداقل کف سرامیک بود

منم دوس دارم دلمو خوش کنم به چیزی که دارم، ولی بخدا نمیشه، مثلا الان اصلا دست و دلم نمیره به خونه تک ...

اگه پولش رو دارید بازسازی کنید که همه چی طبق میل خودتون بشه و به دلتون بشینه

خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.
اگه پولش رو دارید بازسازی کنید که همه چی طبق میل خودتون بشه و به دلتون بشینه

تازه ساخته، ولی نقشه ش خیلی بده و سازندش بدسلیقه و قدیمی پسند بوده