2821
2789
عنوان

کسی هست؟

28 بازدید | 5 پست

حال دلم خوش نیست بچه ها ای یو ای کردم روز15بیبی چک.منفی شد ،،نزدیک دوساله منتظرم ،دیگه خسته ام و بی انگیزه ،15روز بخاطر ای یو ای از خونه بیرون نرفتم چون.خونمون پله داشت الان دیگه نمیتونم بیرون برم انکار احساس غریبی دارم ،همش گریه میکنم حس میکنم افسردگی گرفتم،دیگه انگیزه ندارم هیچکی درکم نمیکنه شوهرم میگه چه اشکالی داره بازم میریم دکتر بازم ای یو ای نشد ای وی اف ولی هیچکی نمیفهمه من دیگه تحمل ندارم ،دیگه خسته ام منفی دیدن ،انگیزه زندگی کردن ندارم کارم شده گریه کردن ،مگه یه نینی دادن واسه خدا چه کاری داره که حاضره بخاطرش بنده اش اینقدر عذاب بکشه؟چرا خدا صدامو نشنید دعاها و نذرو نیازامو ندیده گرفت؟مگه خدا مهربون نیست؟پس چرا اشکای من دلشو به رحم نمیاره؟مگه من چی خواستم ازش که اینقدر دلمو میشکونه ،مگه چه گناهی به درگاهش کردم که اینقدر عذابم میده؟چرا همین بچه رو میده به کسی که بره سقطش کنه؟چرا ما منتظرارو نمیبینه؟دلم نمیخواد از خونه بیرون برم ،استخدامی دلم نمیخواد شرکت کنم ،خدا زد همه زندگیمو خراب کرد 😭😭😭😭😭😭

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

ژل رویال اصل بخور تخمکاتو قوی میکنه قدرت باروری رو زیاد میکنه تو باسلام پیدا میکنی

از لحاظ تخمدان مشکلی ندارم تقریبادوتا اچ ام جی زدم فولیکول 20داشتم ،شوهرم یه مقدار تحرکش کمه دارو هم زیاد تاثیری نداشته،نه دارو شیمیایی نه گیاهیی نه خرنوب نه گرده نخل نه موز و معجون فقط یه ذره بهتر شد

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از لحاظ تخمدان مشکلی ندارم تقریبادوتا اچ ام جی زدم فولیکول 20داشتم ،شوهرم یه مقدار تحرکش کمه دارو هم ...

اگه مشکل از شوهرته پس حتما اسپرماش کمه یسری نکات شاید در ظاهر بی اهمیت باشه ولی تاثیر داره مثلا گوشیشو نباید بذاره تو جیبش اسپرمها بر اثر گرما از بین میرن خودت باید حین نزدیکی زیر کمرت بالش بذاری و اسپرمها باید کاملا انتهای رحم خالی بشه تا نیم ساعت بعد از نزدیکی هم نباید بلندبشی و دوش آب گرم نباید بگیری روز نزدیکی هم بهتره روز چهاردهم پریود باشه من خودم دوسال باردار نمیشدم وقتی این نکات رو رعات کردم خیلی زود باردار شدم

عزیزم دزفول زندگی می‌کنی ؟ پیش کدوم دکتر ای یو ای انجام دادی؟

نه عزیزم دزفول نیستم