2777
2789

دیگه اهمیت نمیدم که دوسم دارن یانه، دیگه وقتی سرم داد بزنن باهام بحث کنند ناراحت نمیشم ..

اصلا مهم نیست دیگران ازم متنفر باشن یا دوسم داشته نداشته باشند 

اونایی هم که هنوز اونقدر بهم محبت نداشتن بنظرم هنوز قدرم ندونستن، یکروز از دستم بدن شاید به خودشون بیان

اگر بخوام ناراحت بشم گریه کنم کل روز به کامم تلخ میشه و در نتیجه دوست داشتن هم زوری نیست ، پس میپذیرم رفتار دیگران رو ... 

دیگه مهم نیست ، شایدم مهم باشه ولی تظاهر میکنم تا اشکم در نیاد تا ناراحت نشم 😪

البته خیلیا برام عزیزن ولی یوقتایی کم محبتی میبینم ازشون سعی میکنم توجه نکنم و کنترل نکنم 

چند سالته؟

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین کارومیکنی گلم ازلحظه های زندگیت لذت ببروفقط وفقط به خودت تکیه کن هیچکی ارزش غم وغصه خوردن نداره.آخرش همه اوناودورازجون خودمون گرفتارخاکیم چ بهترک سلامتی وداشته هامونوشکرکنیم وباتوکل ب خدازندگیوادامه بدیم

Dunyada olumden baskasi yalan

منم‌برام مهم نبود . اگ‌با کسی بحث میکردم ادمی نبودم بشینم چن ساعت ب اون بحث فک کنم یا دلم بگیره ک چرا فاانی دوسم نداره یا فلانی بی محلی میکنه .از وقتی باردار شدم هورمونام بهم ریخته دیشب با شوهرم سر ی پرتقال دعوا افتادم گریه میکردم. گفتم میری میوه بیاری گف من خستم تو برو بیار بخوریم گفتم توام ک هروقت ی چیزی میشه بگو خستم خستم😐🤦🏻‍♀️

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

۱۸🙂

امیدوارم بتونی روی پای خودت وایسی و راهتو از بعقیه جدا کنی انقدری پیشرفت کنی ک 

همه اینا از رفتارشون پشیمون بشن

بنظر من سخت ترین بازه سنی از ۱۴ تا ۱۹ سالگیه

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
وقتی برات مهم نیست دیگه نیست هرکاریم بکنن

نه اصلا 

اونوقت میگن هیچی حالیش نیست 

هیچ کس حق بی احترامی نداره 

میتونه محبت نکنه ولی بی احترامی به هیچ وجه

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

از ۲۴ سالگی  این حسو دارم و خیلی به ارامش رسیدم.

یعنی این حس رو خیلی به خودم نزدیک میکنم تاعادتم بشه چون من چشمام خیلی ضعیفه گریه برام سمه، خیلی خودمو بیخیال میگیرم ‌. حتی با خانوادم منظورم که برام خیلی عزیزن ، خب من بهشون محبت دارم ولی اونجا که ببینم ناراحتم میکنن منم رفتارم رو تغییر میدم ، همونقدری عشق میدم که عشق میدن