2777
2789
من که اوکیم🙌 ولی فک کنم تو بخوابی صبح بیدار شی نظرت عوض شه😂

ن با میدونی چیکار میکنم؟ 

میشینم فیلمای جنایی و اینا میبینم تا بیشتر اشنا شم ی سریال هست سریال موش

در مورد قاتل سریالیه لعنتی خیلی خوبه مغز ادمارو باز میکنه جا به جا میکنه😂

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن با میدونی چیکار میکنم؟  میشینم فیلمای جنایی و اینا میبینم تا بیشتر اشنا شم ی سریال هست سریال ...

اسماشونم خیلی جالبه

حالا سریالی برا گام بعدیه...عجله نکن

نصف شبا برا همین بیدار میمونی؟

اسماشونم خیلی جالبه حالا سریالی برا گام بعدیه...عجله نکن نصف شبا برا همین بیدار میمونی؟

معمولا شبا بیدارم روزا میخابم 

ولی خب اون سریاله موش ک گفتم مزخرف تموم میشه عذاب وجدان میگیره طلب بخشش میکنه این خیلی مزخرفه خب از اول نمیکردی کردی باید رو کارت بمونی عذاب وجدان چیته 

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
باید درس عبرتی بشه برا منوتو🙌😂 تا تهش بریم...

اره ببم جان 

ی بار اینجا از کارایی ک دوست داشتم بکنم یا با خودم کردم یا با خاهرم کردم گفتم 

دختره بهم گفت تو مشکل روانی داری باید بری بستری شی😐😂ولی واقعا ی حس و حال دیگه ای داره هیجانشو میگم تاحالا امتحان نکردم ولی خیلی باحاله حس میکنم

کروئلایه کی بودی تو

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

پناه بر خدا 🥲

شاید گاهی شیطانو درس میدی 😜😂😂😂

راستی جورابای مردونه‌ی ۳۰ تومنی و زیر قوزکی ۲۵ تومنی داره همه طرح و رنگ، دوست داشتید حمایت کنید از جشنواره‌ی ۵۰ روز تا عید جورینجو 💜🫂

تاپیک یکی مونده به آخرم عکس کارارو گذاشتم بقیه رو هم میزارم.😍

جورینجو | Jorinjo . با مناسب‌ترین قیمت و بهترین کیفیت پاهاتو گرم کن 🥹💜.   کلییی جوراب قشنگ اینجاست. بذار پاهات انتخاب کنن 🌈  ارسال به کل کشور داریم .
خدا ب اطرافیانت رحم کنه🙌😂

😐😂

ساعت ی جوریه ک نمیتونم الان حمایت کنم🙌😂

چراااا 😂😂😂 گوناه دالیم :) 

جورینجو | Jorinjo . با مناسب‌ترین قیمت و بهترین کیفیت پاهاتو گرم کن 🥹💜.   کلییی جوراب قشنگ اینجاست. بذار پاهات انتخاب کنن 🌈  ارسال به کل کشور داریم .
آخی🥹😂😂 با تمام توان حکایت میکنیم پس💪

مرسییییی 

کلییی بپس بهتون 😍 

راستی زیر قوزکیارو میتونی ۱۲ تا رنگ مختلف برداری، مثلا با دوستت شریکی بهرید هم هزینه‌ی پستتون نصف بشه هم اینکه با هم ۶ تا ۶ تا تقسیم کنید رنگارو 😍😍😍