2777
2789
برا اینکه ب خدا نزدیک تر شیم باید شیطان رو بهتر بشناسیم💥🚬

بعله افرین😐

ولی بخای با خدا اشنا شی ملت عشقو بخون😐۴۰ قانون داره در مورد خدا 

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
درسته بعضی وقتا کم میاریم ولی خدا همیشه هواسش هست  بخدا من سرتا پام گناهه ولی نمیدونی چقد درحق ...

همه سرتاپاشون گناهه

همین حرفای تو ی جور شکرگزاریه

ایشالا بیشتر از قبل ادامه دار باشه و حتما هم هس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=326550376]همه سرتاپاشون گناهه همین حرفای تو ی جور شکرگزاریه ایشالا بیشتر از قبل ادامه دار باشه و حتما هم هس[/QUOTE

❤️💋🫶

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

بعله افرین😐 ولی بخای با خدا اشنا شی ملت عشقو بخون😐۴۰ قانون داره در مورد خدا  

فطرت همه ما خداشناس عه و با خداس...اگه خودمون از خدا دور نشیم، همیشه خدا باماس

یادم میمونه👌

فطرت همه ما خداشناس عه و با خداس...اگه خودمون از خدا دور نشیم، همیشه خدا باماس یادم میمونه👌

افرین😐🚶🏻‍♀️

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
چیه...😂...پوکررررر...این عصا رو هم بگیر🦯

ن عصا نمیخوام😐😂

احساس کردم داری شوتم میکنی 

درست حس کردی نه شوخی میکنم🙌😂 چرا شوت کنم🫠🥲...ععع

🤣🤣شوت کردی دیگه

ن ولی دیگه تاپیک نیس حصلم داره سر میره😐😂

باشه شوت کردم😐 تاپیک نیسسس!!...ما داریم زحمت میکشیممممم🙌🙌😂😂😂

مگه توپم هی میخای شوتم کنی بابا شوتم نکن ی بار شوت کردی بسه😂

میدونی اگه بخام قاتل شم چیکار میکنم؟ راه کیو میرم.؟

مگه توپم هی میخای شوتم کنی بابا شوتم نکن ی بار شوت کردی بسه😂 میدونی اگه بخام قاتل شم چیکار میکنم؟ ...

والا اولین بار بود یکی بهم میگف داری شوتم میکنی😂

دوس داری قاتل شی؟چیکار؟ کی؟😁

والا اولین بار بود یکی بهم میگف داری شوتم میکنی😂 دوس داری قاتل شی؟چیکار؟ کی؟😁

حس میکنم ی روزی میتونم قاتل شم

ی سریال هس تازه اومده نمیدونم با سریال کره ای اوکیی یا نه 

ولی اسمش بازی مرگ 

تو قسمت ۴ یا ۵ طرف قاتله خیلی هوشگله قربانیو میزاره رو تخت جراحی دورتادورشو بوم نقاشی میزاره بعد که با اره قربانیاشو مثله که میکنه خونشون میپاشه رو بوم بعد با خون قربانیاش نقاشی میکشه 

همون نقاشیارو میلیونی میفروشه خیلی خفنه 

یدونم فیلم سینمایی ترساننده  میخام کشتارم مثل دلغک هنر دوست باشه

حس میکنم ی روزی میتونم قاتل شم ی سریال هس تازه اومده نمیدونم با سریال کره ای اوکیی یا نه  ولی ...

منم تا حالا از این حسا داشتم🙌

مشکلی هم ندارم😁

برگام...چ گنگ و خفن😇

روحیه خاصی داری🙌💥

منم تا حالا از این حسا داشتم🙌 مشکلی هم ندارم😁 برگام...چ گنگ و خفن😇 روحیه خاصی داری🙌💥

فکنم منوتو سایکوپتیم🤣🤣بیا بریم قتل انجام بدیم