2777
2789
عنوان

همون عروسی که..

| مشاهده متن کامل بحث + 78350 بازدید | 172 پست

منم یکی از اونا بودم که مبخواستم دعام کنید 

بعدش کلی خندیدم خدا خیرتون بده لعنتیای شوخ

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤                        من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم                                         👫پلیس گوگولی من👫                                             خدایا از این عشق ها نصیب دختران سرزمینم کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بگو جون به لب شدیم ۱۷صفحه خوندم دیدم سه صفحه نوشتی

تموم شده دیگه چیو بگه☹️

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

چونکه بابام مجبورم کرد تن بدم..ینی شایدم میشد نه بگما،،، ولی شرایط خانوادم انقد بد شده بود که دیگه توان مقاومت نداشتم

لطفا اگر منو جایی دیدین بهم بگین دختر جان برو بشین سر درست تا بتونی خودتو نجات بدی💚🌱

خواهران ب اون ختم صلوات نرسبدم برای کارای ازدواج ماهم دعا کنین یه صلواتی بفرستین

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
و از بعد از عروسیمم باهم حرف خاصی نزدیم. همین.. من فقط ناراحت بودم میخواستم اون شبو بگم..چقدر اذیت ...

چند وقته ازدواج کردی 

اخلاق شوهرت چطوره؟

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

همین دیگه بچه ها بقیه نداره

حلال کنید بخدا قصد نداشتم اذیتتون کنم من سریع نوشتم نمیدونم چرا ندیدین

لطفا اگر منو جایی دیدین بهم بگین دختر جان برو بشین سر درست تا بتونی خودتو نجات بدی💚🌱
تموم شده دیگه چیو بگه☹️

چقدر خلاصه بود

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

📿📿📿📿📿📿📿📿

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت