banoo_jan1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/28 تعداد پست: 1474 عنوان قرص جلوگیری 105 بازدید | 5 پست بچه ها خواهشا هرکی میدونه بگه مصرف قرص جلوگیری از وسط سیکل هم تاثیر میذاره رو تایم پریود؟برای جلوگیری نههابرای اینکه مصرفش که تموم شد قطع کنم و اون تایمی که میخوام پریود شم گاهی اوقات دستاشو ول کن ،ببین اونم ول میکنه یا محکمتر فشارشون میده!! 1402/11/10 | 23:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banoo_jan1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/28 تعداد پست: 1474 اگر صروری نیس ک نخور مخصوصا اگر متاهلی خیلی ضروریه :/بنظرت اثر میذاره؟!که قطع که بکنم دو سه روز بعد پریود بشم؟ دقیقا وسط سیکل شروع کردم گاهی اوقات دستاشو ول کن ،ببین اونم ول میکنه یا محکمتر فشارشون میده!!
نازان۷۷ عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 819 خیلی ضروریه :/ بنظرت اثر میذاره؟! که قطع که بکنم دو سه روز بعد پریود بشم؟ دقیقا وسط سیکل شروع کردم نه هیچ تضمینی نیس دوسه روز بعد پریود شییعنی من اینجوری بودم ک یبار یه هفته بعد یه بار پنج رو. بعدهیچوقت تایم مشخصی نداشت
banoo_jan1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/28 تعداد پست: 1474 نه هیچ تضمینی نیس دوسه روز بعد پریود شی یعنی من اینجوری بودم ک یبار یه هفته بعد یه بار پنج رو. بعد ... اها دمت گرمپس اثر کرده بود در واقع فقط تایمش دیر و زود شد درسته؟من فقط سوالم اینه اگه تو غیر پریود بخوریم اثر داره یا نه گاهی اوقات دستاشو ول کن ،ببین اونم ول میکنه یا محکمتر فشارشون میده!!
نازان۷۷ عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 819 اها دمت گرم پس اثر کرده بود در واقع فقط تایمش دیر و زود شد درسته؟ من فقط سوالم اینه اگه تو ... اگر قبل از نیمه پریودت باشه احتمال زیاد اثر میکنه