golabekashonamman مدیر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 889 عنوان دارم کچل میشم😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 40 پست انقد موهای پری داشتم که همه میگفتن.کمکاری تیروئید دارم ولی کمه مقدارش. تنبلی تخمدانم دارم که رو پریودم اثر منفی نزاشته زودم باردار شدم.حالا نمیدونم انقد کچلیم واسه ایناس یا نه.میخوام پی ار پی و مزو کنم کسی تجربه ای دازه؟ هزینش خیلی بالاس جلسه ای ۲۳۰۰. ولی دارم افسرده میشم مجبورم😭 1402/11/10 | 23:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهشتیاننن عضویت: 1402/04/21 تعداد پست: 8545 اول با دکتر مشورت کن بعد برو شاید با قطره حل شه قطره چی بود
بهشتیاننن عضویت: 1402/04/21 تعداد پست: 8545 اخه منم چن سال پیش کف سرم خالی شده بود سرمو رو بالش میزاشتم کلی مو میموند یعنی همه عاصی شدن دی ... خوشبحالت به تو ج داد من یه ساله زدن هیچ جوابی بهم نداد
شیر_موز_گردویی عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 902 قطره چی بود نمیدونم والا اسمش یادم نیس رَبِّ اِنِّی لِما اَنزَلتَ اِلَیَّ مِن خَیرِِ فَقیر پروردگارا من به هرخیری که سویم بفرستی سخت نیازمندم;)
بهشتیاننن عضویت: 1402/04/21 تعداد پست: 8545 نمیدونم والا اسمش یادم نیس چه مدت زدی قطع کردی ریزش نگرفتی
شیر_موز_گردویی عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 902 خوشبحالت به تو ج داد من یه ساله زدن هیچ جوابی بهم نداد ای بابا خب دکترتو عوض کن پس منم یه دفه رفتم پیش یه دکتره گف چیزیش نیس کهبعد برداش کلی ام دارو نوشت😂اخه بگو اگه چیزیش نی چرا دارو میدی اگه چیزیش اس پس چرا میگی نیاینگار فقط رفتم اونجا آرایشاشو ببینم برگردم🤣 رَبِّ اِنِّی لِما اَنزَلتَ اِلَیَّ مِن خَیرِِ فَقیر پروردگارا من به هرخیری که سویم بفرستی سخت نیازمندم;)
بهشتیاننن عضویت: 1402/04/21 تعداد پست: 8545 هورمون قرص اسپرونولاکتون فیناستراید ماینو هم استفاده کردی
پیتزاوکبابی عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 15874 قرص اسپرونولاکتون فیناستراید ماینو هم استفاده کردی ن اصلا دوست ندارم سمت اینا برم
شیر_موز_گردویی عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 902 چه مدت زدی قطع کردی ریزش نگرفتی فک کنم ۲ ۳ ماهی طول کشیدحقیقتش چرا یه مدت بعد یکم باز ریزش گرفتم ولی خب میگم شدتش کم شده بود خیلیالانم هنوز دارم منتها نسبت به اول کمترهالبته اینکه اون موقعا زمین به آسمونم میومد سرزمان میرفتم حموم و الان به هیچ جام نیس هم بی تاثیر نمیباشد😂 رَبِّ اِنِّی لِما اَنزَلتَ اِلَیَّ مِن خَیرِِ فَقیر پروردگارا من به هرخیری که سویم بفرستی سخت نیازمندم;)
بهشتیاننن عضویت: 1402/04/21 تعداد پست: 8545 ای بابا خب دکترتو عوض کن پس منم یه دفه رفتم پیش یه دکتره گف چیزیش نیس که بعد برداش کلی ام دا ... ههه فکر کنم برای تو کمبود وبتامین بود خالی نشده بود
شیر_موز_گردویی عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 902 ههه فکر کنم برای تو کمبود وبتامین بود خالی نشده بود بابا حرف مفت میزد دست میزدی بهشون میریختن پایین😑اره کمبود ویتامین بود ۱۵ کیلو فک کنم کم کرده بودم ولی خب کف کلهم خالی شده بود یه قسمتش رَبِّ اِنِّی لِما اَنزَلتَ اِلَیَّ مِن خَیرِِ فَقیر پروردگارا من به هرخیری که سویم بفرستی سخت نیازمندم;)
بهشتیاننن عضویت: 1402/04/21 تعداد پست: 8545 بابا حرف مفت میزد دست میزدی بهشون میریختن پایین😑 اره کمبود ویتامین بود ۲۰ کیلو فک کنم کم کرده بودم ... الان موهات پرپشته