2777
2789
عنوان

دارم کچل میشم😭😭😭

248 بازدید | 40 پست

انقد موهای پری داشتم که همه میگفتن.

کمکاری تیروئید دارم ولی کمه مقدارش. تنبلی تخمدانم دارم که رو پریودم اثر منفی نزاشته زودم باردار شدم.

حالا نمیدونم انقد کچلیم واسه ایناس یا نه.

میخوام پی ار پی و مزو کنم کسی تجربه ای دازه؟ هزینش خیلی بالاس جلسه ای ۲۳۰۰. ولی دارم افسرده میشم مجبورم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مزو اصلا تاثیر ندارع من هم تنبلی شدید تیروید کم‌کار پرولاکتین دارم دیگ مو نمونده می‌خوام برم غدد

کف سرم قشنگ مشخصه خیلی ناراحتم تارموهام نازک شدن😭هم سنام کلی مو دارن از ترس کچل نشدن رنگم نمیتونم کنم

من هم میخوام برم اینجا نگو همه موهاسون پره فقط شانس من و تو که کچل شدیم 

واقعا واسه فردا میخوام نوبت پی ار پی بگیرم چند جلسه میرم بادا باد. هزینشم واسم سنگینه ولی میخوام شانسمو امتحان کنم

واقعا واسه فردا میخوام نوبت پی ار پی بگیرم چند جلسه میرم بادا باد. هزینشم واسم سنگینه ولی میخوام شان ...

هزینش چند تو اول باید مشکل داخلیت رو حل کتی تا بعد اینا تاثیر بزاره موهات بلند در جه حد کم شده

هزینش چند تو اول باید مشکل داخلیت رو حل کتی تا بعد اینا تاثیر بزاره موهات بلند در جه حد کم شده

جلوی موهام خالی شده محسوس شده کف سر مشخصه ولی پشت موهام خوبه حتی دست میزنم تو موهام معلومه که جلو خالیه پشت خوبه. فعلا قرص مصرف میکنم 

کار از قطره گذسته خواهر

اخه منم چن سال پیش کف سرم خالی شده بود  سرمو رو بالش میزاشتم کلی مو میموند یعنی همه عاصی شدن دیگه

با زینک و قطره و شامپو حل شد

خیییلی خوب شده بود میکشیدی هم نمی‌ریخت

ولی شامپوم دیگه اینگار تقلبی شد نزدم الان بازم ریزش دارم ولی نه به حد اون موقع

رَبِّ اِنِّی لِما اَنزَلتَ اِلَیَّ مِن خَیرِِ فَقیر                                        پروردگارا من به هرخیری که سویم بفرستی سخت نیازمندم;)