2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم

134 بازدید | 10 پست

من کمک حسابدارم تو ی محیط مردونه . اولش با خودم گفتم حله هیز بودن حسابدار رو تحمل میکنم. هول بازیه همکارم رو همینطور ی چیزی یاد میگیرم بعد میرم ی جا دیگه کار میکنم اما ی سری چیزا خیلی آزارم میدن 

اینکه حسابداره اصلا هیچی یادم نمی‌ده خیلی هم ادعاش میشه. از کاراش سردر نمیارم ی طوری می‌نویسه اصلا فقط خودش سردرمیاره امروز اومدم فاکتور چند تا پروژه رو بدم ی شماره فاکتور اصلا برای  ی نفر دیگه زده بود بعد آقای فروشنده که بغل دستم مینشست از دستم عصبی شد گفت چطور نمیتونی پیداش کنی . بعد حسابداره اومد گفت نباید روی فاکتور های قبلی اقلام جدید می‌زدی 

چرند و پرند کلییییی گفت زرت پرت کرد برای خودش. 

من تو محیط آروم راحت کارام رو انجام میدم  اما متاسفانه کارم طوریه مشتری بالا سرمه باید باهاش سرکله بزنم وقتی اینا هم هستن بالا سرم هولم میکنن.

تند تند اقلام رو میزنن که فاکتور کنم نرم افزار حسابداری هم قیمت نداره باید هی قیمت رو از فروشنده بگیرم . ( گاهی تو زدن قیمتا  به مشکل میخورم ) حساب کتابشون کلا دفتریه انگار غار نشین هستن از دوستام که میپرسن همه تو سیستم اطلاعات میزنن

بعضی وقتا با خودم میگم نکنه اشکال از خودمه؟ 

بعد یاد حرف اون شاگرده میوفتم که بهم گفت : میدونی قبل از تو چندتا حسابدار بودن ؟؟؟؟ 

همشون سر ی هفته میرفتن 

البته اونا همشون پسر بودن 

امید میگیرم که بعد یادم میاد من ی یک ماه دو هفته شده دارم میرم.

شما بگید بزنم بیرون؟ برم ی جا دیگه ؟ واقعا خیلی پریشونم 

ااااره برو ی جای دیگههه فایده نداره اینجوری کسی ک دلش نمیسوزه چیزی بهت یاد نمیده بدرد نمیخوره اونجا

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از ی طرفی هم مامانم اینقدر آزارم داد سر این کارم 

ی خواهر بزرگ دارم اون از وقتی رفتم سرکار ناراحت شده 

مامان هی پاچه منو میگیره 

دیروز از خواب بیدار شدم برم سرکار اومد منو زد 

اشکم رو درآورد 

با گریه رفتم سر کار گفت که دیگه حق نداری بری سرکار 

تو چرا اینقدر از خواهرت متنفری 

چرا براش کار پیدا نمیکنه 

چرا به فلانی نمیگی براش کار پیدا کنه 

چرافقط با اون یکی خواهرت صحبت می‌کنی 

ی کاری کرد حتی سرکار هی اشکم می اومد 

دو شیفت پنج میلیون  اینقدر خنگ بازی درمیارم فکر کنم این ماه دیگه ندن

نمی ارزه واقعا

ی چند روز برو ببین جای بهتری پیدا نمیشه اگه بود از این کار بیا بیرون

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

خیلی تحت فشارم 

دسته دسته مو می‌ریزه از سرم 

سرما هم خوردم 

تو خونه آزارم میدن بیرون هم همینطور 

گاهی دوست دارم خودم رو بندازم زیر ماشین 

یا فرار کنم دیگه برنگردم خونه 

ااااره برو ی جای دیگههه فایده نداره اینجوری کسی ک دلش نمیسوزه چیزی بهت یاد نمیده بدرد نمیخوره اونجا

همه جا ی نفر می‌خوان سابقه داشته باشن . میترسم کار پیدا نکنم 

همه جا ی نفر می‌خوان سابقه داشته باشن . میترسم کار پیدا نکنم 

در حین همین کار دنبال کار بعدی باش هر وقت پیدا کردی برو از اینجا

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

در حین همین کار دنبال کار بعدی باش هر وقت پیدا کردی برو از اینجا

دارم میگردم همه سابقه میخوان همه ی نفر رو می‌خوان مسلط باشه ی نفر پیدا کردم خدا کنه این منو قبول کنه نمیخوام فعلا کسی. از خانوادم بفهمه دنبال کارم 

عزیزم من تازه متوجه شدم که آدم باید سختی بکشه تا بزرگ بشه پخته بشه  اگه کنار خانواده ات باشی خانواده ازار میده اگه ازدواج کنی شوهر وخانواده شوهر آزار میده اگه سرکار باشی همکارتومشتری وارباب رجوع  اگه دانشجو باشی  هم کلاس ها وهم خوابگاهی ها باید تحمل کنی عزیزم 

خدایا دوستت دارم...