2777
2789
هرسال میگم زوده وتا روزای آخر مشغولم.🙃باید از انباری وکمد دیواری ولباس اضافه ..شروع کنم  

اخ گفتی لباس اضافه 

من کمدم دیگه ترکیده بود واقعا عذاب میکشیم همه لباسا رو هم دیکه‌ بود کلی باید وقت میزاشتم اتو کنم 

یه رگال خریدم جونمو نجات داد اونقد راضیم که نگو همه قشنگ مرتب کاور کردم کلی لباس بدرد نخورد ریختم دور اونایی ام که مناسبتی بودن گذاشتم تو چمدون گذاشتم سر حموم راحت شدم

کاربری دست منو خواهرمه🫡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ گفتی لباس اضافه  من کمدم دیگه ترکیده بود واقعا عذاب میکشیم همه لباسا رو هم دیکه بود کلی بلی ...

مآل من کمدم ترکیده ....لباسای آویزون ریختن.🤦‍♀️.

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

به سلامتی انشاالله 

سلامت باشین.  ودلتون خوش

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

مآل من کمدم ترکیده ....لباسای آویزون ریختن.🤦‍♀️.

رگال بگیر به خدا راحت میشی قیمتشون متفاوته دویستی بود من ۷۶۰ گرفتم مشکی خواستی بگو عکسشو بفرستم 

کاربری دست منو خواهرمه🫡
دغدغه این روزامون🤭 ما مکه ای هم داریم ب امید خدا همش میگم الان تمیز کنم دوباره همچی کثیف میشه

منم🙃

من تازه عروسم مهر عروسی کردیم فقط داخل کابینت هامو تمیز میکنم و زیرشون رو و روی کابینت ها چون موقع چیدن جهزیه عجله ای شد خوب دستمال نکشیدیم خاکن 

دو سه روز مونده هم می‌چینم همین

ترجیح میدم ب ذوق خویش دیوانه باشم تا ب میل دیگران عاقل❤️
ما تا یکماه دیگه به لطف خدا میریم خونه خودمون فعلا در حال زدن کابینت و کمد دیواری و کاغذ دیواری هستی ...

مبارک باشه گلم.بنظرم خوشحال ترین زن تو تاپیک تو باشی

همه رو با دادن کارت شارژ دوتومنی خوشحال کن

رگال بگیر به خدا راحت میشی قیمتشون متفاوته دویستی بود من ۷۶۰ گرفتم مشکی خواستی بگو عکسشو بفرستم  ...

کمد دیواریمون جالباسیش رگال  داره. موقع نصبش خیلی روش تاکید داشتم .فقط ده روز مرتب نکردم به هوای خونه تکونی بهم ریخته.