2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی زوده 

یه روز بیشتر کار ندارم

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
من تازه فردا قاب عکس ها رو پاک کنم و خوراکی بسته بندی کنم فریزر پر کنم تموم میشه خونه تکونیم  ...

تا عید خوراکیای فریزر تموم نمیشه؟ خیلی مونده هنوز

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

من دوم اسفند  عروسی داریم مهمون دارم از شهرستان .موندم چجوری تمیز کنم همه جام هم کثیفه همش میگم باید همه چیز رو بیارم وسط تمیز کنم بزارم سر جاش آخه سر کارم دوتا بچه مدرسه ای هم دارم همه کارام رو هم شدن حتی پتوهارو باید بشورم..نمی‌دونم از کجا شروع کنم

یک هفته هست توفکرشم .ولی باز میگم زوده .ودوباره کاری میشه....

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

عوضش نزدیک عید خیلی سبک میشه کارمون

هرسال میگم زوده وتا روزای آخر مشغولم.🙃باید از انباری وکمد دیواری ولباس اضافه ..شروع کنم 

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

تا عید خوراکیای فریزر تموم نمیشه؟ خیلی مونده هنوز

نه چون هر کشو رو پر میکنم فردا یه تشت بزرگ میخام مواد فلافل آماده کنم خب پر یه کشو میشه 

بعد چن روز به خاطر لیزر واریس همسرم خونه نیستیم بقیه روزام خب بیرون و خرید مرید که حاظری درست میکنم منکه دوس ندارم واقعا اون سیزده روز عید آشپزی کنم به جز وقتی مهمون دارم میخام استراحت کنم برا همین پر میکنم البته برنامه ریختم مثلا پس فردا میخام لوبیا پلو درست کنارش یه تشت بزرگ لوبیا خیس میکنم بپزم بزارم فریزر برا قورمه سبزی و لوبیا پلو و .....فقط سبزی قورمه رو یه دو روز به عید سرخ میکنم آماده میکنم اگه مهمون بیاد وقتم برا سبزی سرخ کردن نره چون کمرم درد میکنه یه گاز دو شعله گرفتم رو زمین میشینم با حوصله سرخ میکنم 

تنها چیزی که در فریزر نمیزارم سیب زمینی و بادمجون که دوس ندارم خودم

کاربری دست منو خواهرمه🫡
نه چون هر کشو رو پر میکنم فردا یه تشت بزرگ میخام مواد فلافل آماده کنم خب پر یه کشو میشه  بعد چ ...

حسش خوب بود. ایشالله برا هممون سال خوبی باشه امسال.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را