2777
2789
رگال بگیر به خدا راحت میشی قیمتشون متفاوته دویستی بود من ۷۶۰ گرفتم مشکی خواستی بگو عکسشو بفرستم  ...

سلام اگه میشه میفرستی منم ایده بگیرم؟

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
مبارک باشه گلم.بنظرم خوشحال ترین زن تو تاپیک تو باشی همه رو با دادن کارت شارژ دوتومنی خوشحال کن

فداتون بشم

اره والا خوشحالم
البته مجردم و خونه پدریمه
بعد از 7 سال مستاجری خدا یهویی مهربونیش رو به سمتمون سرازیر کرد

پیغام ها رو پاسخگو نیستم با احترام 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه من شال روسری هامم یه آویز گرفتم مرتب می‌مونن اونقد رگاله جا داره که چادرهامم آویز کردم

خیلی خوبه کلی از ریخت و پاش جلوگیری میکنه

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
من امروز کارای پذیرایی رو انجام دادم و فرشامو پهن کردم، فردا هم آشپزخونه بعدش اتاق خواب

من از خوابهاشروع میکنم. گوشه اند وتمیز می‌مونن.بعد آشپزخونه وکابینتها آخر سر میام پذیرایی وبعد فرشها رو آخر پهن میکنم

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

من از دیروز شروع کردم اول اتاقارو تمیز میکنم کامل بعدش آشپز خونه و آخر از همه پذیرایی

به سلامتی ودلخوشی.

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا