2777
2789
عنوان

میشه روشی برای کنترل تیک بگید؟ لطفا:)

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 39 پست
سلام ممنون. ۸سالشه اوایل صوتی هم داشت الان فقط حرکتی. حدود یک سال و نیمه درگیره این بار چندین ماه خو ...

دارو هم استفاده میکنه؟

اینجور ک میگین، انگار از نوع شدید نیست خداروشکر

آخه دور از بچه های ما.... بعضیا صداهای بسیار بدی متاسفانه دارن و بصورت ریتمیک هست

ان شاءالله بچه های ما بزودی خوب بشن

منم الان چندتا تیک داره اما شدنشون زیاد نیست

سعی میکنم خیلی بهش محبت کنم و در آرامش باشه

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشهم دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش°•○●○•° امروز ۵ دی ۱۴۰۴ هست و میبینم که خداروشکر شدت بیماری فرزندم همچنان کمه.گاهی میبینم انگار میخواد زیاد بشه اما بعد قطع میشه.... انشاءالله خدا امسال رو ب خیر بگذرونه

دارو هم استفاده میکنه؟ اینجور ک میگین، انگار از نوع شدید نیست خداروشکر آخه دور از بچه های ما.... ب ...

اره عزیزم دارو مصرف میکنه پیموزایید نه خدا رو شکر اونجوری نیست مدرسه اشو میره درسشم عالیه یه مدتی هم کامل خوب بود حالا دکتر براش رفتار درمانی هم نوشته اخرین مرحله هم نوروفید بک

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درخواست دوستی دادم اگه خواستین قبول کنید اونجا صحبت کنیم 

پذیرفنم

میشه یه پیام بدین

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشهم دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش°•○●○•° امروز ۵ دی ۱۴۰۴ هست و میبینم که خداروشکر شدت بیماری فرزندم همچنان کمه.گاهی میبینم انگار میخواد زیاد بشه اما بعد قطع میشه.... انشاءالله خدا امسال رو ب خیر بگذرونه

اره عزیزم دارو مصرف میکنه پیموزایید نه خدا رو شکر اونجوری نیست مدرسه اشو میره درسشم عالیه یه مدتی هم ...

دوست عزیز پسر شما فقط پیموزاید میخوره داروهای دیگه استفاده نمیکنه؟

پیموزاید و فلوکستین فعلا فلوکستین قطع شده

بی پریدون نداده برای عوارض پیموزاید

شما تلگرام دارید با مادرا یه دوست قرار بود منو بیاره تو گروه خیلی وقته تو نی نی سایت نیستش

بی پریدون نداده برای عوارض پیموزایدشما تلگرام دارید با مادرا یه دوست قرار بود منو بیاره تو گروه خیلی ...

ما مامانا تو ایتا یه گروه داریم تو پی وی شمارتونو بدین من بدم به مدیر گروه واردتون کنه البته اگه دوست دارین

بی پریدون نداده برای عوارض پیموزایدشما تلگرام دارید با مادرا یه دوست قرار بود منو بیاره تو گروه خیلی ...

عزیزم بچه ی شما چندسالشه که پیموزاید میخوره تیکش خوب شده؟ من برادرم ده سالشه آریپیپرازول میخوره برای تیک ولی تاثیری نداشته