2777
2789
عنوان

میشه روشی برای کنترل تیک بگید؟ لطفا:)

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 39 پست
باشه گلم انشالا توهم خوب بشی وبرای گل دخترمنم دعا کن شوهرم مشاور وروانشناس راالکی می دونه یه روزگاری ...

خیلی ها بی اعتقادن به روانشناس. باهاشون صحبت کنین خب

خورشید پشتش به ماست...
فرزندم اصلا براش مهم نیست ویرونه خودش را جلوی دیگران کنترل کنه مثلا فقط توخونه انجام میده موقعی که ت ...

اینکه میتونه تیک هاش رد کنترل کنه خیلی خوبه

خورشید پشتش به ماست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم. الان چند سالتونه؟ هنوز تیک دارین؟

سلام. من الان 17 سالمه. بله، دارو هام رو نخوردنی شدید تر میشن. ولی با دارو کمی بهتر کنترل میشن

خورشید پشتش به ماست...
خیلی ها بی اعتقادن به روانشناس. باهاشون صحبت کنین خب

متاسفانه قبول نمیکنه 

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند
اینکه میتونه تیک هاش رد کنترل کنه خیلی خوبه

جدی پس جای امیدواری هست

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند
چرا اخه  من هم پدرم رو نمیدونم. شاید اگه میدونست اونم مخالفت میکرد. پدر من اصلا خبر نداره من ت ...

ولی من حتی نمیتونم بی اجازه شوهرم تاسر کوچه برم 

ولی من حتی نمیتونم بی اجازه شوهرم تاسر کوچه برم 

امیدوارم همسرتون متوجه بشه که روان شناس رفتن و روان پزشک رفتن خیلی هم کار بدی نیست

من هم مادرم اوایل یه کار زشت میدونست رفتن پیش روان پزشک رو 

خورشید پشتش به ماست...
امیدوارم همسرتون متوجه بشه که روان شناس رفتن و روان پزشک رفتن خیلی هم کار بدی نیست من هم مادرم اوای ...

هی عزیزم همسرم دهن بین مادر وفامیل هاس نمیدونم چه کارکنم باید بسوزم وبسازم

سلام. من الان 17 سالمه. بله، دارو هام رو نخوردنی شدید تر میشن. ولی با دارو کمی بهتر کنترل میشن

تیک صوتی هم دارین؟

قبلا داشتین؟

شدت تیک هاتون چقدر بوده و الان چقدره؟

تقریبا از چند سالگی تیک هاتون شروع شدن؟

میشه جواب همه سوالامو بدین لطفا

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشهم دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش°•○●○•° امروز ۵ دی ۱۴۰۴ هست و میبینم که خداروشکر شدت بیماری فرزندم همچنان کمه.گاهی میبینم انگار میخواد زیاد بشه اما بعد قطع میشه.... انشاءالله خدا امسال رو ب خیر بگذرونه

سلام عزیزم میشه هر وقت انلاین شدی درخواستمو قبول کنی پسر منم تیک داره میخواستم چند تا سوال بپرسم

سلام.خوبین؟

بچه تون چند سالشه؟

تیک صوتی هم داره یا فقط حرکتی؟

چند وقته که تیک داره؟

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشهم دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش°•○●○•° امروز ۵ دی ۱۴۰۴ هست و میبینم که خداروشکر شدت بیماری فرزندم همچنان کمه.گاهی میبینم انگار میخواد زیاد بشه اما بعد قطع میشه.... انشاءالله خدا امسال رو ب خیر بگذرونه

میشه راجع‌بش کمی توضیح بدید؟ 

دکتر تهران ب من گفت اینا روش های نوین هست

تا بینی جواب میده یا نه

سلام.خوبین؟ بچه تون چند سالشه؟ تیک صوتی هم داره یا فقط حرکتی؟ چند وقته که تیک داره؟

سلام ممنون. ۸سالشه اوایل صوتی هم داشت الان فقط حرکتی. حدود یک سال و نیمه درگیره این بار چندین ماه خوب بود باز عود کرد.