2777
2789
عنوان

من حس میکنم دیگه احساسات ندارم

140 بازدید | 14 پست

جوون‌تر که بودم خیلی احساساتی بودم. یادمه ۳ سال دبیرستان یکی رو دوست داشتم ولی به هم نرسیدیم. هنوز بعد ۸ سال خوابشو میبینم. حداقل هفته ای یه بار

بعد اون ادم مثلا ۵،۶ نفر اومدن و رفتن. هربار بی احساس‌تر شدم

الان اینجوری م که اصلا حال ندارم دیگه. یکی یکم ناز کنه یا توجه نکنه سریعا انداختمش سطل

حالا بدم نیست وابسته نمیشم. ولی دیگه اون احساس پروانه‌ای شدن قلب رو تجربه نمیکنم اگه منظورمو میفهمین :(((

ببین یه صابون رو تصور کن روز اول چجوریه؟

وقتی ازش استفاده میکنی هعی کمتر و کمتر وکوچیک تر میشه

کلا قانونشه براهمه چی

اینکه دیگه قلبه 

زیاد ازش استفاده نکن باهرکسی وارد رابطه نشو

ک حوصله و پروانه ای شدن داشته باشی واسه ادمه زندگیت

ببین یه صابون رو تصور کن روز اول چجوریه؟ وقتی ازش استفاده میکنی هعی کمتر و کمتر وکوچیک تر میشه کلا ...

تو میدونی من با هرکسی وارد رابطه شدم؟ اصلا چیزی از من میدونی که اینجوری قضاوت میکنی؟ 

میان الکی هرچی به مغز کوچیکشون میرسه مینویسن. برو جانمازتو آب بکش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا اکثرا همین هستند ، بزرگتر که میشن با عقل تصمیم میگیرن و انتخاب می کنن. عاشقی مال اول جوانی ه ...

دقیقا حس میکنم تاثیر سنه کاملا. ادم سنش بالاتر میره انگار کننرلش بیشتر میشه روو احساساتش

مغز کوچیک دقیقا خوده شمایی  ک هیچیت هماهنگ نیس

خب تو میدونی مگه من چند سالمه؟ بعدم مگه من نوار بهداشتی م که استفاده بشم؟ آدم تجربه میکنه با ادمهای متفاوت صحبت میکنه معاشرت میکنه

من n تا دوست دارم ۳۰ تا دوست پسر داشتن الانم بهترین زندگی رو دارن. این چرت و پرتا چیه توو معزتون فرو کردن؟ 

همینه دیگه سنتی ازدواج میکنین بعد میرین زیر یه سقف ای شوهرم بو میداد شوهرم کتکم زد

پوینت پست من این نیست که بیاین جانماز اب بکشین. اثرات سن و عاقل شدنه

دقیقا مشکلت اینه فک میکنی عقل کلی 

بقیه نمیدونن چی ب چیه

ن ازدواج سنتی

ن ۳۰ تا دوس پسر

راه درست و عاقلانه اشکاره 

از یه طرف میگی میدونی چند سالمه؟

از یه طرف میگی اثرات عقله

من ن وقتشو دارم ن علاقشو با همچین سطح فکری

وارد بحث بشم.

شبتون آروم  

والا فک کنم زیر اینو اون خوابیدن مد شد

حالا من که زیر کسی نخوابیدم از شعور نداشتته

ولی خب کسی م که بخوابه من سرمو نمیکنم توو زندگیش. به من چه؟

ولی به شما یاد ندادن متاسفانه تربیتتون نکردن خونوادتون☺️

حالا من که زیر کسی نخوابیدم از شعور نداشتته ولی خب کسی م که بخوابه من سرمو نمیکنم توو زندگیش. به من ...

عزیزدلم باور کن 

من هدفم این نیست تورو برنجونم

اصلا مگه من تورو میشناسم؟  

قبول کن خودت بی احترامیو شروع کردی

الانم من یکم تند رفتم معذرت میخوام ازت گلی