2777
2789
عنوان

شما جای من چیکار میکنید واقعا

94 بازدید | 9 پست

۱۶ سالمه تک فرزندم که هستم هیچ کسیم که ندارم حتی حیون خونگی مامان و بابامم صبح تا شب نیستم صبح که سرکارن عصرام مامانم هر روز میره پیش خواهراش اصلا به من توجه نمیکنه همیشه بهم میگفت یکم بیرون بیا از خونه چون فقط خدا میدونه که تنها همیشه داخل خونم اصلا بیرون نمیرم فقط مدرسه همین یک بیماری دارم مثانه بیش فعال که به خاطرش اذیت میشم و الان یک هفته نتونستم مدرسه برم حالا دوشبه هی به مامانم زنگ میزنم که بیاد حدود نیم ساعت فقط ببرتم بیرون نمیبره گوشی هم روم قطع میکنه واسش مهم نیست من امروز ازمایشم احتمالا کلیه هام کاری شده اینقدر استرس میکشم اونوقت امروز میخواد بره واسه سرم پسر خالم انگار اون واجب تره بابا طرف ۲۵ سالشه بعدم هر روز خونه خالمه دیگه کارم شده گریه اصلا توجه نمیکنه با اینکه شماره چشمام ۷ و عینکیم شما جای من باشید واقعا چیکار میکنید از تنهایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم الهی خودتو مشغول کن کتاب بخون موزیک کار دستی نقاشی

به خدا دیگه نمیتونم اینقدر تنهام و غصه میخورم به خاطر استرس همه ی بلاها داره سرم میاد همین امروز ازمایشم طوری که نشون داد کلیم هم کاری شده ولی به مامانم که میگه دعوا میکنه عوض دلداری دادن 

حالا که اجازه داری تنها از خونه بری بیرون خودت برو دکتر عزیزم. برو باشگاه ثبت نام کن، برو با دوستات بیرون و.... تو برای خوشحال بودن نیاز به هیچکس نداری.

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
به خدا دیگه نمیتونم اینقدر تنهام و غصه میخورم به خاطر استرس همه ی بلاها داره سرم میاد همین امروز ازم ...

اصلا بهش نگو ازش دوری کن وقتی محل نمیده چرا بهش نزدیک میشی شما هم محل نده برای خودت خوش باش میفته دنبالت 

حالا که اجازه داری تنها از خونه بری بیرون خودت برو دکتر عزیزم. برو باشگاه ثبت نام کن، برو با دوستات ...

اجازه ندارم یکسری تازه خودشون یک جایی بودن نزدیک چند متر بیشتر نبود به اندازه یک کوچه باز بابام گفت چرا تنهایی اصلا نمیتونم تکون بخورم 

ینی چی کلیه هات کاری شده متوجه نمیشم

دو ساله درگیر مثانه بیش فعالم استرسی که میشم بدتر چون خوب نشدم دو روز پیش ازمایش دادم جوابش زیاد اوکی نبود پروتئین همراه با ادرار و مخاط و .. که احتمالا کلیم کاری شده