2777
2789
عنوان

دوست معمولی در دوران تاهل

146 بازدید | 9 پست

بی طرف بگین، موافقین یانه؟

من قبل ازدواجم تو کلاسهای نویسندگی بودم حالا یا خودم مدرس بودم یا تو کلاسهای پیشرفته ترشرکت میکردم،بعد کلی رفیق داشتم حالا چ دختر چ پسر که باهم صحبت و تبادل نظر داشتیم بیشتر راجب کارمون 

حالا از دخترا ک خیلیاشون، ولی از پسرا یکیش هنوزم هست گاهی مشورتی چیزی میگیره یا احوالپرسی معمولی و در حد کمی گفتگو حرف میزنیم، نامزد هم داره ینی اصلا چشم بدی بمن نداره ومنم همینطور، اینجوریم بنظرتون اشتباهه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم با پسرای دوران دانشجوییم در ارتباطم..البته بیشتر اینستا دارم...اگر کساییهستن که تمام صحبت ها و رفتارت عینا کنار شوهرت هم همینطوره و هر دو طرف مشکلی ندارن اوکیه..ولی نه خیلی صمیمی...

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

درست نیست بنظرم

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️

عزیزم قرار نیست آدم با ازدواج  با هیچ کس صحبت نکنه  به اندازه و با رعایت یه سری نکات صحبت کنید چه اشکالی داره این همه آدم همکار مرد و زن داره  فقط حواستون باشه که  خیلی صمیمی نشید که داستان بشه