2777
2789
عنوان

عدم ابراز علاقه خواستگار؟

693 بازدید | 28 پست

حدود یک ماهه یه اقایی رو معرفی کردن اشنا شدیم حدود چهار بار قرار ملاقات گذاشتیم دو نفری همو دیدیم بیرون

ایشون میگه مایل به ادامه ارتباط هست ولی هیچ گونه ابراز علاقه نداره مخصوصا تو چت و پیاماش خیلی خشک و کوتاه و تک کلمه ای جواب میده 

میگه قبلا شکست عشقی خوردم دوست دارم سنتی ازدواج کنم 

بنظرتون از لحاظ عاطفی بعدا به مشکل نمیخورم با همچین ادمی؟ 

چون اخلاقم طوریه که تا حدی به شنیدن حرفهای محبت امیز اهمیت میدم و نیاز دارم از شریک زندگیم

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

میخوری به مشکل میخوری جواب منفی بده بهش

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز که شریک زندگیت نشده 

تو مرحله ی آشناییه 

فعلا با عقلت پیش برو 

چشماتو باز کن 

بعد ازدواج چشماتو ببند با قلبت پیش برو 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

اینو باید به خودش میگفتی نه به ما

همینارو بهش بگو

بگو اقا من نیاز دارم شریک عاطفیم بهم محبت کنه و شما اینجوری نیسی و ماباهم به مشکل میخوریم بعده ها

اگه اصلاح کرد خودشو که هیچ اگه نکرد رابطتتو باش قطع کن

اینجا مشورت نگیر بروپیش مشاور

یسری تستا میگیره که اخلاقیات طرفت میاد دستت 

میفهمی بدردهم میخورین یانه؟

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

مدت آشنایی رو طولانی تر کن یه بار از عشق و علاقه آسیب دیده الان ممکنه بخواد به شکل افراطی فقط رو منطق پیش بره و ممکنه شما اذیت بشی خب.. مطمئن شو که از فکر نفر قبلی در اومده کامل یه موقع تبعاتش نخواد رو زندگی شما سایه بندازه 

*به شنیدن حرفهای محبت امیز اهمیت میدم و نیاز دارم از شریک زندگیم*

ایشون خواستگارته.  و بسیار عاقلانه داره برخورد میکنه. 

نمیخواد احساسات دونفرتون درگیر بشه و تصمیم برپایه ی احساس باشه. 🙂

و خودتم اعتراف کردی دیگه از شریک زندگیت بشنوی نه خواستگارت!! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اینجا مشورت نگیر بروپیش مشاور یسری تستا میگیره که اخلاقیات طرفت میاد دستت  میفهمی بدردهم میخو ...

مشاوره هم حدی داره

اگر صحبت و جلسات شون و شناخت شون از همدیگه کم باشه،  میگه برید بیشتر باهمدیگه صحبت کنید و بعد بیایید. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401